Op naar jouw werkgeluk!

header-img

 

Week van het Werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door, als je een baan hebt natuurlijk. Deze week is het Week van het Werkgeluk, Aandacht voor werkgeluk is belangrijk, aangezien er een groot verschil blijkt tussen hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven, waarbij ons werk beduidend lager scoort.

 

We hebben er een boekje (doorlink) over geschreven, want merken dat het onderwerp werkgeluk steeds populairder is. We merken dan ook dat het in gesprekken met onze kandidaten meer en meer naar voren komt, dus ook (voornamelijk mannen) in de Bouw en Vastgoed is werkgeluk populair. De redenen waarom kandidaten graag dingen anders zien, maakt het voor ons makkelijker voor deze persoon een meer passend bedrijf te vinden. Het zit hem vaak in de bedrijfscultuur, waardering, collega’s en natuurlijk de uitdaging…

 

Werkgeluk vinden (binnen de Bouw & Vastgoed?)

Werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken, daar zijn wij vóór. Wanneer dit onderwerp jou ook boeit heb je vast al eens nagedacht over wat werkgeluk voor jou is?

 

Zie je graag dingen anders, of zoek je nog naar de ideale baan? Alleen ga je dit niet vaak niet vinden. Deel dit daarom zeker, pas dan kun jij stappen maken om gelukkiger te gaan werken. Heb je een fijne baan en slechts kleine wensen om gelukkiger te werken, kun je dit bijvoorbeeld delen met je leidinggevende, of je eigen netwerk voor tips. Heb je nog geen baan, of bedacht dat het sowieso tijd is voor een andere baan/ander bedrijf (bijvoorbeeld binnen de Bouw of Vastgoed?) Deel dan jouw wensen voor tips met bijvoorbeeld je netwerk of een (loopbaan)coach.

 

Vanuit Meinselect zijn wij persoonlijk geïnteresseerd in jouw krachten en wensen binnen de Bouw & Vastgoed, en streven we werkgeluk als geen ander na. Je weet ons nummer te vinden!