Over Meinselect

Over ons

Ondernemen zit Corinne Meinster in het bloed. Verbinding en contact met mensen bleken voor haar waardevolle noties. Door die te combineren met haar grote passie – werven en selecteren binnen de bouw en vastgoed– is Meinselect in 2010 van start gegaan. Een bijzonder bureau voor werving en selectie in bouw en vastgoed dat in de snelle wereld opvalt door de inzet van persoonlijk contact en duurzame relaties.

De visie van Meinselect is dat een geslaagde bemiddeling meer is dan een getekend arbeidscontract, maar een proces wat zich vooral vertaalt in een duurzame match en vruchtbare arbeidsrelatie. Voor Meinselect staan de inhoudelijke kwaliteiten en de persoonlijkheid van de professional ten opzichte van het functieprofiel van de klant hierin centraal.

Meinselect organiseert met passie en plezier een duurzame match bij bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en aanverwante bedrijven. Wij zijn persoonlijk en betrokken bij onze opdrachtgevers én kandidaten.

Meinselect

Meinselect heeft een groot, relevant netwerk in de bouw- en vastgoedsector. Voornamelijk in de regio Noord-Brabant en Zuid-Holland. Dagelijks searchen wij naar de beste kandidaten die wij graag ontvangen op ons kantoor in Breda. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Op basis van onze kennis en netwerk in de bouw en vastgoed, bouwen wij met oprechte betrokkenheid aan een duurzame match!

Lees hier onze kernwaarden