Over Meinselect

Wij zijn Meinselect. Officieel een werving & selectiebureau, maar wij zeggen liever ‘matchmakers’. Want dat is wat we het allerliefste doen: het vinden van dé perfecte match.

In 2010 begonnen als eenvrouwszaak en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een groot netwerk in de bouw- en vastgoedsector. Voornamelijk in de regio Noord-Brabant en Zuid-Holland kennen wij goed de weg!

Wij kijken graag naar de persoon áchter het cv. De ondernemers áchter het bedrijf. En de match ná de proeftijd. Snel scoren? Dat is niet aan ons besteed. Met korte lijnen en een persoonlijke aanpak zetten wij graag een stap extra. Wij gaan voor gelijkwaardige, duurzame relaties. Met onze kandidaten, onze opdrachtgevers én met elkaar.

Meer weten? Dan mag je altijd contact opnemen. Of beter nog: kom gezellig langs! De deuren van ons kantoor staan altijd voor je open. En de koffie staat klaar.

Op zoek naar een baan waar je energie van krijgt?
Bekijk hier onze vacatures!

Op zoek naar kandidaten op wie je kunt bouwen?
Bekijk hier onze kandidaten!

Meinselect

Meinselect heeft een groot, relevant netwerk in de bouw- en vastgoedsector. Voornamelijk in de regio Noord-Brabant en Zuid-Holland. Dagelijks searchen wij naar de beste kandidaten die wij graag ontvangen op ons kantoor in Breda. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Op basis van onze kennis en netwerk in de bouw en vastgoed, bouwen wij met oprechte betrokkenheid aan een duurzame match!

Lees hier onze kernwaarden