Referenties opdrachtgevers

Referenties

Ik ken Corinne al vanuit mijn vorige werkgever. Als wij vacatures hebben, of als Corinne mensen in portefeuille heeft, dan weten we elkaar te vinden. Corinne kent ons bedrijf en onze cultuur en weet hierdoor mensen te selecteren die bij ons team passen. Er is aandacht voor de nazorg. Dan komt ze bij ons langs om te vragen of alles naar wens is voor zowel de nieuwe werknemer als voor ons. Dat waardeer ik enorm.

Marees Kokx

Via Meinselect kwam ik bij BUKO terecht. Hierdoor ken ik Meinselect goed. De samenwerking is erg prettig. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat zij goed nadenken. Ze komen met verrassende voorstellen die je zelf niet had bedacht. Die eigenschap kom je niet zo vaak tegen en het geeft aan dat Meinselect deskundig is.

Leon de Brouwer

Ik ken Corinne Meinster vanuit een vorige functie. Ik had al goede ervaringen met haar. Dat is bij Trition alleen maar meer geworden. Er zijn werving- en selectiebureaus die zomaar een CV over de schutting gooien. Corinne doet het op de juiste manier. De meerwaarde is dat Meinselect ons bedrijf en de branche kent en begrijpt welke kandidaten wij zoeken. Ook de kandidaten zijn heel positief over Meinselect.

Rob Baas

Sinds 3 jaar werken we samen met Meinselect. Corinne nam zelf contact op toen er een vacature openstond. Zo is onze prettige samenwerking begonnen. Meinselect analyseert eerst de sfeer van ons bedrijf en het team voordat er kandidaten gestuurd worden. Ook als kandidaten niet geschikt zijn, draagt ze snel een nieuwe kandidaat voor. Dat zijn de pluspunten van Meinselect!

Stan van Rijn

Samenwerken met Meinselect is voor ons al 6 jaar vanzelfsprekend. Meinselect kent de branche goed en men verdiept zich echt in de kandidaat en de functie. Corinne biedt alleen kandidaten aan waarvan ze echt overtuigd is. Bij twijfel spreekt Corinne dat ook uit. Dat heb ik liever dan iedereen doorsturen. Dat onderscheidt Meinselect. Eerlijk en goed weten wie bij ons past. Daar kan geen ander bureau tegen op!

Marjolein Verharen

Corinne en ik kenden elkaar al voor zij Meinselect startte. De samenwerking is fantastisch. Corinne heeft een uitstekend netwerk, handelt snel en vakbekwaam en draagt vaak prima kandidaten aan tegen uitstekende voorwaarden.

Ralph Henderix

Er is op dit moment een serieus tekort aan personeel. Calculators, voorlieden, uitvoerders, werkvoorbereiders… Het is heel lastig om die mensen te vinden. Daarom werken we samen. Met Meinselect bevalt de samenwerking erg goed. Dankzij hun grote netwerk hebben zij veel succes met het zoeken van mensen voor ons. Ze vragen en maken duidelijk wat wij nodig hebben. Doe maar een dotje qua personeel, dat werkt niet.

Taco Bresser

Meinselect weet naast de match op capaciteiten ook de persoonlijke match te maken. Dat is voor ons erg belangrijk.

Dianne de Heijde

Meinselect kent mijn organisatie goed. Hierdoor weten ze precies welke kandidaten bij ons passen. Door de korte lijnen schakelen we snel wat erg fijn is.

Derk Rigthart

Bekijk ook de referenties van de werkgevers

Bekijken