Referenties werknemers

Referenties

Bij Meinselect zie je de passie voor het vak. Ik ervaarde integriteit en oprechte, persoonlijke interesse. Dat kenmerkt en onderscheidt Meinselect. Daardoor zijn ze voor mij één van de fijnste werkgevers die ik heb gehad.

Alex Dekkers

Meinselect heeft mij op het juiste moment benaderd. Het bedrijf dat ze voor mij hebben gevonden past precies, ze hebben goed naar me geluisterd.

John van Helden

Corinne heeft heel goed geluisterd naar wat bij mij als persoon past. Ik ben aan de slag gegaan bij een informele organisatie, precies wat bij mij past.

Karen de Louw

Meinselect: zo klein als organisatie en zo groot in de bouw. Zij zijn een zeer persoonlijk en attent bureau met proactieve houding.

Peter Spiering

Meinselect is een persoonlijk bureau dat echt met haar mensen bezig is. Je bent hier geen nummer. (2019)

Ben Utterijn

Corinne is een zeer kundig en prettige gesprekspartner, ze is zeer menselijk zowel zakelijk als privé. (2019)

Toon Peters

November vorig jaar (2018) benaderd door Meinselect. Na een eerste gesprek direct een gevoel van een “klik” niet alleen mijn cv was van belang maar ook de mens erachter. Binnen de kortste keren door Meinselect een aantal gesprekken geregeld met potentiële werkgevers welke ook echt binnen mijn target vielen. Tot op heden erg blij met de samenwerking. Correct bedrijf, helder en transparant door platte organisatie.

Bernardo van der Vleuten

Meinselect heeft mij erg goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe wending in mijn carrière. Corinne is zeer oplettend en komt met verrassende ideeën. (2019)

Leon de Brouwer

Detacheren is mensenwerk. Dat is precies waar Meinselect heel erg goed in is. Het is ook wat hen uniek maakt in de bouwsector. Het kijken naar en het zien van de mens achter de beschikbare vacature. Bij Meinselect gaat het niet om de snelle deal, maar om de relatie op de langere termijn. Dit vastgesteld in een passende match tussen beschikbare vacature en de passende kandidaat. Het persoonlijk contact met de medewerkers van Meinselect is uitermate prettig werken. Dus al met al een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en jezelf mee te verbinden. (april 2020)

Marino van Lienden

Sinds 5 maanden werkzaam voor Meinselect in de Betonindustrie waarbij de ervaring met dit bedrijf positief is, zijn gemaakte afspraken geleverd en de menselijke maat is belangrijk voor hun. Ze zijn betrokken met hun medewerkers. (mei 2020)

Robert Bosters

Ik sluit mij aan bij de andere berichten. Er wordt echt gekeken naar wat je ambities zijn en wat voor rol daar bij past. Men gaat dan ook niet over 1 nacht ijs. (mei 2020)

Niels de Hoon

Super fijn clubje mensen die echt voor de verbinding gaan tussen het bedrijf en de kandidaat.

Bernard van den Berg

Een bedrijf die oprecht kijkt naar jou als persoon en daarmee een goede match kan maken. Meinselect kijkt verder!

Marsha B

Bekijk ook de referenties van de opdrachtgevers

Bekijken