Projectleider vacature

Projectleider vacature

Ben jij de Projectleider Bouw die wij zoeken?

Wij hebben een uitdagende projectleider vacature open staan, ben jij de projectleider Bouw waar wij naar op zoek zijn? Als projectleider Bouw ben jij van begin tot eind verantwoordelijk, van ontwerp tot aan oplevering. Natuurlijk doe je dat niet alleen, wij zijn van mening dat je samen verder komt. Jij bent als projectleider wel eindverantwoordelijk, je stuurt projecten aan en begeleidt het projectteam zodat jullie samen tot het beste resultaat komen. Je houdt overzicht op het grote geheel en bent dan ook procesmatig zeer sterk. Daarnaast heb je verstand van de inhoud, je bent aanspreekpunt voor het team dat je aanstuurt en uiteraard voor de opdrachtgever. Tot slot ben je commercieel sterk, de opdrachtgever staat bij jou altijd voorop! In deze projectleider vacature is het belangrijk dat je een eigen netwerk onderhoudt en weet uit te bouwen, jij ziet commerciële kansen waar anderen die nog niet zien.

Wat breng je mee?

Na je opleiding bouwkunde, civiele techniek of andere relevante opleiding heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan als Projectleider Bouw. Je weet hoe je een ontwerp maakt, een planning maakt en hoe je uiteindelijk komt waar je wezen moet: een uitstekende en tijdige oplevering. Zo eentje die ervoor zorgt dat de opdrachtgever meer dan tevreden is. Je bent dan ook altijd gericht op het halen van het beste resultaat en weet je team daartoe te motiveren. Je ziet oplossingen wanneer het even tegen lijkt te zitten, en bent bereid net dat stapje extra te zetten om het beste resultaat te behalen. Je houdt het overzicht, bewaakt het te behalen resultaat binnen de daarvoor gestelde termijnen en kunt plannen als de beste. Ook heb je een prettige manier van communiceren en stuurt je team op een motiverende manier aan. Natuurlijk ben je inhoudelijk ijzersterk, de beste in je vak en breng je de nodige humor mee.

Wat bieden wij?

Wij bieden je allereerst een fantastische uitdagende baan. Werk je bij ons als projectleider bouw, dan is geen dag hetzelfde. Ook niet onbelangrijk: je ontvangt een prima salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast kennen we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Ook werk je samen met een team enthousiaste professionals, die net als jij gaan voor het allerbeste resultaat.

Ben jij de enthousiaste Projectleider Bouw met kennis van zaken waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je korte motivatie en cv naar het volgende mailadres:
[email protected]

Wil je eerst meer weten, neem gerust contact op met een van onze medewerkers via 076-5143600.

Wie weet spreken we elkaar snel bij een kop koffie!