QBuild in the picture

header-img
 

Interview met Ralph Henderix, algemeen directeur bij QBuild 

 

“Wij staan letterlijk dichtbij de klant”

 
“QBuild ziet bouwen als een service. Het bedrijf is gespecialiseerd in (bouwkundig) schadeherstel, onderhoud en renovatie. Onze professionals leveren vakwerk én zijn klantgericht. QBuild is goed op de hoogte van regionale ontwikkelingen, kent de markt en spreekt de juiste taal. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar.” Aan het woord is Ralph Henderix. Hij is sinds 1,5 jaar algemeen directeur bij QBuild. 
 

Meer dienstverlener dan bouwer.

“Het dienstverlenende karakter van QBuild is uniek. Vanuit maar liefst 8 vestigingen in het land herstellen wij 20.000 schades per jaar en onderhouden wij zo’n 8000 woningen. Daarnaast renoveren en verduurzamen wij grote verouderde appartementencomplexen in de Randstad.”

 

Kansen pakken en ambities realiseren

“Dat maakt het voor mij een prachtige baan. Ik zie veel kansen om dit mooie bedrijf verder uit te bouwen. Wij leggen de lat hoog voor onze bouwactiviteiten in schadeherstel, onderhoud en renovatie.  Wij leveren kwaliteit en zijn altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Uiteindelijk werkt QBuild ernaartoe om een toonaangevende en landelijk werkende multidisciplinaire partner te zijn voor vastgoedeigenaren, beheerders en verzekeraars.” 

 

Oplossingsgericht, flexibel en empathisch

“Dat moeten onze 250 medewerkers zeker zijn. Wij werken vooral voor de klant van onze klant. Denk hierbij aan huurders of verzekerden. Als wij worden ingeschakeld, dan is er vaak iets mis. Mensen voelen zich gedupeerd. QBuild medewerkers moeten het een uitdaging vinden om goed met de gevoelens van mensen om te gaan. Ze zijn in staat om snel en inventief problemen op te lossen. De Q in onze bedrijfsnaam staat ook voor Quick. Dit betekent: snel kunnen acteren en reageren.”

 

Wie ook snel handelt en reageert is Meinselect

“Corinne en ik kenden elkaar al voor zij Meinselect startte. De samenwerking is fantastisch. Corinne heeft een uitstekend netwerk, handelt snel en vakbekwaam en draagt vaak prima kandidaten aan tegen uitstekende voorwaarden.”