Samen kom je verder!

header-img

 

We belanden in de laatste dagen van het jaar, en voor veel mensen geeft dat ruimte om na te denken over waar je nu staat, en over wat je nu echt gelukkig maakt. Ondanks dat het wederom een raar jaar is geweest door de maatregelen, ben je mogelijk bewuster gaan leven. Sommige keuzes kon je zelf maken, maar sommige keuzes werden ook gemaakt voor je. Mogelijk heb je nooit eerder zoveel nagedacht over bepaalde beslissingen en de invloeden daarvan…

 

Het is nooit verkeerd om terug te kijken en stil te staan bij jezelf. Dat helpt je vooruit kijken en om met handvaten en motivatie aan nieuwe doelen te werken en deze te gaan realiseren. Verander “Ik wil in 2022 meer gaan sporten” in “Ik ga in 2022 iedere woensdagavond hardlopen.”

 

Waar zie jij voor jezelf nog kansen? Wil je wat veranderen, en zo ja, heb je daar zelf ook invloed op? Want wat maakt jou gelukkig?

                                                                                                                            

Werkgeluk

Als jij kijkt naar afgelopen jaar en concludeert dat je niet helemaal op je werkplek zit, raden we je aan om daarover het gesprek aan te gaan. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. En door het te delen krijg je altijd nieuwe inzichten.

 

Als je als bouwer of vastgoedprofessional met liefde voor de branche open staat voor (of actief op zoek bent naar) een nieuwe baan nodigen we je uit voor een kennismaking. Hierbij gaan we in op waar jouw werkgeluk binnen de bouw en vastgoed ligt. Mogelijk kunnen we je al direct helpen aan een mooie nieuwe uitdaging, maar eerst sparren over de mogelijkheden binnen de bouw en vastgoed kan ook.   

 

Wij (Pieter, Annelot, Thijs, Bo en Corinne) wensen jou hele fijne feestdagen en een heel mooi 2022 vol (werk)geluk!