Staat uw deur open voor onze goed opgeleide, bouw & vastgoed trainees?

header-img

Jongeren met een afgeronde Hbo-bouwkunde opleiding zijn DE TOEKOMST voor uw bedrijf! Dat is iets wat veel bouw- vastgoedbedrijven inmiddels wel inzien. Hoe komt u aan deze frisse toptalenten en hoe bindt u deze potentials aan uw organisatie?

Wat is het voordeel van een trainee in uw organisatie?
Afgelopen jaar hebben Nick en Joris het eerste gedeelte van hun traineeship bij Hurks volbracht. Zij zijn door Meinselect gescout en hebben het selectieproces succesvol doorlopen. Anton Rijkers (hoofd P&O) heeft de heren begeleid in hun traject tot nu toe.

Anton Rijkers: Hurks staat bekend als een kennisorganisatie. Wij hebben behoefte aan goed opgeleid personeel en hebben daarom geïnvesteerd in een interne opleiding. Zo raken de schoolverlaters bekend met onze organisatie. Het traject zit goed in elkaar, ze krijgen een goede basis om verder te groeien naar competente middenkaderfuncties, zoals productieleider, werkvoorbereider of projectleider.

Joris (Hbo bouwkunde afgestudeerd 2016): Dit traineeship geeft mij een goede kans om me snel te ontwikkelen en om meerdere afdelingen van dichtbij te zien binnen Hurks. Ik ben gestart op de productieafdeling en nu al werkzaam als projectvoorbereider. Er wordt veel tijd en energie in mijn ontwikkeling gestoken en ik heb het enorm naar mijn zin bij Hurks!

Anton Rijkers: Als tip op het gebied van begeleiding van trainees zou ik willen geven: faciliteer je trainees, kom je afspraken na en evalueer regelmatig. Alles wat licht krijgt groeit!

Gaan wij uw startersfunctie of traineeship invullen?
Vernieuwing, verse theorie, fris bloed… daarna:  ingewerkte en toegewijde collega op de juiste plek…….hierin wilt u toch investeren? Zomaar wat termen…. En even kort door de bocht: voor onze kandidaten met een afgeronde opleiding richting bouwkunde zijn wij op zoek naar leerzame traineeships of startersvacatures!

bouwkundig toptalent Het afstuderen is gestart en straks staan deze jonge mensen te springen om aan de slag te gaan. Enkelen van hen hebben wij al gesproken en we merken op dat de meesten van hen vragen om een traineeship. Het voordeel voor hen is dat ze in verschillende keukens meekijken, intern breed opgeleid worden en dat zij daarna op de juiste plek in uw bedrijf aan de slag gaan.  Uw voordeel is dat u investeert in een medewerker die weet waar het om gaat in uw organisatie en die zich voor langere tijd aan u bindt.

Meinselect > specialist in bemiddeling van bouw & vastgoed professionals!
Meinselect is een werving, selectie & detacheringsbureau. Wij bemiddelen (startende) kandidaten vanaf Mbo+, Hbo- en Wo-niveau bij opdrachtgevers binnen de bouw, vastgoed en architectuur.  Heeft u ruimte voor een starter en bent u bereid om hem/haar te begeleiden? Neem dan nu contact met ons op via 076-5143600. Wij helpen u graag bij het vinden van deze frisse toptalenten!