Stoer, praktisch en pas je bij de bouwsector? Dan zoeken wij jou als recruitment-consultant (m/v)

header-img

 

Als officemanager bij Meinselect sta ik iedere werkdag weer voor een positieve verrassing.

LianeSoms begin je in de ochtend met een vooropgezet plan, maar kom je erachter dat het werk aan het eind van de dag niet afkomt. Geen gezeur, want je had nog heel veel andere dingen te doen ad hoc. Meinselect is gelukkig een hele flexibele en mensgerichte organisatie.

Maar moet er wat gebeuren? Dan verzetten wij ook bergen werk. Want aanpakken, dat hoort nou eenmaal bij de bouwsector. En wellicht herken je die mentaliteit ook. Niet mopperen, je moet het gewoon doen.

 

Meinselect is in dat opzicht gewoon praktisch en stoer.
Daarom zoeken wij ook naar die stoere, directe man of vrouw die goed in ons team past. Je voelt je thuis in een ‘mannenwereld’. Jij houdt net als ons van aanpakken. Nuchter als je bent, voel je je niet te goed voor bepaalde taken. Daar houden wij van!

Ik vind het fijn te werken bij een detachering-bureau waar de lijnen kort zijn, je ‘geen nummer bent’ en een personal touch wel wordt gewaardeerd.

Zelf ervaar ik ook veel vrijheid in mijn functie. Dat past heel goed bij mij, want ik houd er ook van om mijn eigen draai ergens aan te geven.

 

Van aanpakken tot schaterlachen
Bij Meinselect krijg je niet alleen veel ruimte, maar daarbij ook verantwoordelijkheid. En tel daarbij de waardering op en een gezellig eindejaar-etentje waarbij je Corinne net zo hard hoort schaterlachen als op kantoor….. ?

Wil dat je zelf ook ervaren? Wat let je om op onze vacature te solliciteren, want wij zoeken nog een leuke collega! Heb je dus minimaal 3 jaar ervaring in recruitment of accountmanagement? Kent de wereld van bouw, vastgoed en architectuur voor jou geen geheimen?

Ga dan die uitdaging aan en bekijk eens onze interne vacature!  Wij komen graag met jou in contact!