Bram- Planontwikkelaar Energetisch Advies en Begeleiding

Wie ben je?
Mijn naam is Bram van Lier, 38 jaar oud, geboren in Den Bosch, maar voor de liefde ben ik twee jaar geleden naar Tilburg verhuisd. Na mijn afstuderen in HBO Bouwkunde ben ik gepassioneerd geraakt door de vraag waarom de bouwsector nog steeds zo conservatief is in 2023. Mijn expertise in innovatie en verduurzaming heeft me gedreven om praktische businesscases te ontwikkelen. Om mijn ambitie te verwezenlijken, ben ik in april 2022 gestart als freelancer, gespecialiseerd in energetisch advies en begeleiding.

Mijn Ervaring met Meinselect:
Mijn carrière in de bouw begon bij Heijmans Bestcon te Best, waar ik startte als calculator, doorstroomde naar werkvoorbereiding en uiteindelijk projectleider werd. Door een collega, kwam ik in contact met Corinne Meinster van Meinselect. Onze gesprekken richten zich niet alleen op zakelijke mogelijkheden, maar ook op mijn persoonlijke ambities. Corinne’s vermogen om echt te luisteren en mijn behoeften in te schatten, heeft ertoe geleid dat ik de perfecte rol vond als planontwikkelaar voor energetische verduurzaming, wat de basis vormde voor mijn eigen onderneming.

De Perfecte Match:
Als freelancer kwam ik weer in contact met Meinselect. Samen onderzoeken we hoe mijn expertise kan bijdragen aan de marktbehoefte op het gebied van verduurzaming, waar kennis schaars is. Dit is een lopend proces waarbij we continu zoeken naar passende matches.

Toekomstige Samenwerking
Ik denk dat onze samenwerking blijvend is, waarbij we specifieke, tijdelijke functies invullen die aansluiten bij mijn nieuwsgierige, analytische en samenwerkende karakter.

Waarom Meinselect?
Wat Meinselect onderscheidt, is hun authentieke benadering. Ze luisteren oprecht en streven niet alleen naar financieel gewin, maar naar echte matches. De informele samenwerking draagt alleen maar bij aan betere resultaten, waardoor de samenwerking meer dan aangenaam is.

Afsluitende Woorden:
Ga zo door, laat je nooit enkel sturen door financiën. Zo voelt iedereen zich gewaardeerd en zal men zich inzetten voor uitzonderlijke resultaten.