Raymond – Projectleider bij Gorisse Bouw

Wie ben je?
“Mijn naam is Raymond. Ik ben praktisch opgegroeid tussen de timmerwerken en bouwmaterialen, want mijn vader was een ervaren timmerman met een eigen bouwbedrijf. Van jongs af aan was ik in de schoolvakanties altijd te vinden op bouwplaatsen, waar ik een handje hielp. Die ervaringen hebben mij gevormd. Na mijn schooltijd ging ik werken bij mijn vader. Ik hield me bezig met zowel montage van binnendeuren en kozijnen als puur timmerwerk. Het was een intense leerschool, maar uiteindelijk mocht ik mezelf een echte timmerman noemen. Toen mijn vader een stap terug deed, heb ik het bedrijf twee jaar geleid. Na die periode ben ik voor mezelf begonnen en heb bijna tien jaar mijn eigen timmerbedrijf gehad. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar uitvoerder en later projectleider, en nu ben ik trots deel uit te maken van het team bij Gorisse Bouw.”

Hoe ben je bij je huidige baan terechtgekomen en wat heeft Meinselect daarin betekend?
“De aanpak van Meinselect, en specifiek van Corinne, was heel persoonlijk. Ze keek niet alleen naar mijn professionele vaardigheden, maar ook naar mijn persoonlijke ambities en hoe deze pasten bij de cultuur van Gorisse Bouw. Dat persoonlijke element, die aandacht voor wie ik ben en wat ik wil, dat maakte het verschil.”

Waarom is jouw huidige functie bij Gorisse Bouw zo passend?
“Bij Gorisse Bouw vind ik precies wat ik zoek in mijn werk: diversiteit en uitdaging. Geen enkel project is hetzelfde. De ene dag werk ik aan een kantoorpand, de andere dag aan een woonhuis. Deze variatie, van nieuwbouw tot renovatie, houdt mijn werk interessant en uitdagend. En dat is ook wat we zoeken in onze nieuwe medewerkers – iemand die flexibel en veelzijdig is.”

Wat maakt Gorisse Bouw een unieke werkgever?
“Wat Gorisse Bouw echt uniek maakt, is onze bedrijfscultuur. We zijn momenteel op zoek naar een Werkvoorbereider/calculator die ons team kan versterken. We werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Bij Gorisse Bouw is er een sterke teamgeest; we waarderen elkaars bijdrage en staan altijd klaar om elkaar te helpen. Het werk is niet alleen uitdagend, maar ook leuk en afwisselend. We geloven sterk in een balans tussen werk en privé en zijn open en eerlijk naar elkaar.

Wat is je advies voor kandidaten via Meinselect?
“Wees gewoon jezelf, eerlijk, en doe je niet anders voor. Dat is hoe je bij ons en via Meinselect het beste past.”