Tim – Projectcoördinator bij Coen Hagedoorn Brabant

“Tijdens de eerste kennismaking met Meinselect was er niet direct een passende vacature voor mij, maar na een tijdje had ik wederom contact met Corinne, en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu, na een snelle procedure, op mijn plek zit!”

“In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Built Environment. Ik merkte tijdens mijn opleiding al dat dit vak iets te creatief is voor mij, dus oriënteerde ik verder naar functies binnen de bouw- en vastgoed. Toen ik via Google Meinselect in Breda tegenkwam, gaf de kennismaking met Corinne mij meteen veel vertrouwen. Helaas was er niet direct een passende vacature, maar na een tijdje hadden we wederom contact en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu, na een snelle procedure, echt op mijn plek zit!

In mijn rol werk ik vaak in goede samenwerking met mijn collega’s, maar zorg ik ook dat ik zelfstandig aan de slag kan. Op dit moment heb ik een mooie uitdaging voor een grote zorginstelling hier in Tilburg. Hopelijk wordt het volgende project net zo uitdagend, dan leer ik veel nieuwe dingen aangezien ik me graag blijf ontwikkelen tijdens het coördineren en voorbereiden van mooie bouwprojecten!”