Tijd voor een feestje.… Breda live 2019

header-img
 

Wat een feest! En wat een bevestiging van inmiddels 9 jaar ondernemen! Enerzijds kandidaten die, als ik mijn job goed doe, happy zijn met hun nieuwe baan. Anderzijds mijn klanten waar ik al jaren mee samenwerk. Super om te zien dat iedereen het goed naar zijn zin had. Voor Liane was het ook een mooi moment om iedereen waar ze regelmatig per mail of telefonisch contact mee heeft, nu ook eindelijk persoonlijk te ontmoeten. Dat communiceert nog een stuk fijner ;-)!

Breda Live 2019

Een mix van nieuwe en bestaande relaties zorgde voor mooie gesprekken. Over de samenwerking, maar ook over gemeenschappelijke onderwerpen en over de muziek. Onder het genot van lekkere hapjes, een drankje en goede artiesten praten over personeelsperikelen, dat maakt het net iets meer ontspannen.
 

Bij ons is het geen massawerk 

Zelf weet ik als geen ander hoe lastig het is om een vacature in te vullen, zowel een persoon die past binnen de organisatie als iemand die geschikt is. Helaas hebben wij zelf de afgelopen periode enkele  wisselingen gehad met personeel. Zeker binnen een klein team valt dit extra op, wanneer het dan ook nog eens je corebusiness is, tja… niet iets om trots op te zijn.
 
Zelf zet ik mij in voor mijn mensen, ik wil dat mensen een goed gevoel hebben zodra ze de deur uit lopen bij Meinselect. Dat kun je iemand niet leren, dat zit erin of niet. Klantbeleving, vanuit oprechte interesse naar iemand luisteren. Geen dag is hetzelfde, want wij zijn niet te vergelijken met de ‘grote bureaus’. Bij ons is het geen massawerk, maar maatwerk. Ja, de lat ligt misschien hoog, maar begint het niet allemaal met een betrokken instelling? Iets heel graag willen? Waar een wil is, is een weg tenslotte! 
 
De “why” is hierin erg belangrijk. Waarom doe ik wat ik doe? En doe ik wat ik moet doen om te bereiken wat ik wil bereiken? Inmiddels draai ik al zo’n 13 jaar mee in de wereld van recruitment binnen de bouw en vastgoedsector. Nog steeds breng ik dagelijks  met veel plezier mensen met elkaar in contact. Waarom? Omdat ik vind dat personeelsbemiddeling binnen de bouw- vastgoed écht meer aandacht verdient. Het gaat mij niet om die snelle match, ik kies voor duurzame relaties en die beginnen vaak door goed naar elkaar te luisteren. 
 
Ja, soms maak ik een mismatch. Dat hoort er helaas ook bij. Zolang je hierover maar met elkaar in gesprek blijft en zorgdraagt voor een passende oplossing. 
 
Daarom ben ik trots! Trots op de diversiteit aan mensen die bij ons in de Business Lounge van Breda Live aanwezig waren. Trots op de verhalen, trots op het feit dat iedereen zo goed met elkaar klikte. Dat zegt veel over de wereld waarin Meinselect actief is. Daarom vonden wij het een geslaagd feestje!