Trots op de bouw….

header-img

Even voorstellen…. 
Reem

 

Wie ben je en hoe is jouw link met Meinselect?
Ik ben Reem en ik woon samen met mijn man en mijn twee kids in Den Haag. Sinds 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Bouwkunde aan Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn mooie gezin. Mocht ik daarnaast nog vrije tijd overhouden, dan ben ik vaak bezig met het illustreren van kinderboeken.

Na het behalen van mijn bouwkundig diploma, ben ik aan de slag gegaan als Bekisting- en Ondersteuningsadviseur voor de Materiaal Dienst van TBI. In deze functie heb ik zeven jaar met veel plezier gewerkt.

Twee jaar geleden besloot ik een andere weg in te slaan. Ik ben toen begonnen bij een aannemer die luxe huizen, appartementen en villa’s renoveert. Een interessante, maar aparte wereld. Omdat dit toch niet helemaal mijn ding was, ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Gelukkig kwam toen Meinselect op mijn pad.


Waar werk je, kun je het bedrijf en je werkzaamheden omschrijven?
Sinds 1 mei ben ik begonnen bij Dura Vermeer Heyma. Hier werk ik als werkvoorbereider binnen het team Renovatie. Op dit moment werk ik aan een leuk project in Amsterdam-West, waarbij er 216 woningen gerenoveerd moeten worden. 

Met veel vertrouwen en enthousiasme zie ik de toekomst bij Dura Vermeer Heyma tegemoet.

Waar ben je trots op? 
Ik ben trots dat ik, als vrouw, in de bouwwereld kan werken, binnen bedrijven die mooie projecten opleveren en een verschil willen maken. De bouwwereld wordt namelijk nog steeds als een “mannenwereld” gezien. 

Waarom ben je daar trots op? Op welke manier heeft het invloed op je gehad?
Ik probeer altijd trots te zijn op mezelf. Dit werkt namelijk altijd heel motiverend bij mij. Dit geeft mij kracht en maakt mij een sterker persoon. Ik sta mijn ‘mannetje’ in deze mannenwereld. Daarnaast ben  ik ontzettend blij dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen, binnen een bedrijf die mijn ambities waar kan maken. 

Ben jij ook ergens trots op? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: [email protected]