Uw interim professional hebben wij al gesproken!

header-img

De bouwprojecten lopen gigantisch door. Wij merken dat er met minder mensen hetzelfde resultaat verwacht wordt. Dit geeft voor sommigen een enorme druk. Heeft u op dit moment behoefte aan tijdelijk inzetbaar personeel? Voor een specifiek bouwproject? Of behoefte aan die ene specialist die u niet gevonden krijgt?

Meinselect beschikt over een actueel aanbod van interim professionals binnen de bouw en vastgoed. Wij zijn in staat om snel en adequaat te schakelen wanneer u dat nodig heeft. Onze professionals zijn op flexibele basis in te zetten op detacheringbasis of middels een zzp-overeenkomst. Laat ons weten wat uw behoefte is en wij zetten net dat stapje extra, wat nodig is om er voor te zorgen dat uw project niet stilvalt.

Onze professionals zijn in staat om om via de moderne kanalen met u in contact te komen. FaceTime – WhatsApp – Skype of Teams. Wij denken met u mee in een passende oplossing. Meinselect heeft alle beschikbare kandidaten zelf gesproken, dit maakt het schakelen wel zo makkelijk.

Informeer direct naar onze kandidaten door ons te bellen: 076 5143600 of neem een kijkje op onze website