Vacature bouwkundig adviseur

Vacature bouwkundig adviseur

Bent u een Bouwkundig Adviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heeft u ervaring in de bouw en wilt u gaan starten als adviseur in de bouw en zoekt u dat bedrijf dat u een kans wil geven als starter? Bij Meinselect zitten we klaar om u hiermee verder te helpen. We hebben een groot aantal vacatures klaarstaan als Bouwkundig Adviseur die ook een verschil willen maken bij alle projecten waar ze aan werken. Bent u iemand met een bouwkunde, milieu- of technische achtergrond? Wij hebben diverse vacatures openstaan in verschillende disciplines. Wellicht staat daar ook uw nieuwe uitdaging tussen. Bekijk de vacature bouwkundig adviseur en lees hieronder verder wat er van u verwacht kan worden.

Vacatures bouwkundig adviseur

Bouwkundig adviseur is een algemene benaming voor vaklieden die beschikken over een brede kennis van bouwkunde. Een bouwkundig advies kan over het algemeen veel onzekerheden weghalen bij het aankopen van een pand, of advies geven bij een renovatie. Over het algemeen zal een bouwkundig adviseur ingeschakeld worden als mensen een bouwtechnisch keuringsrapport verlangen. Binnen een bouwtechnisch keuringsrapport worden door bouwkundig adviseurs alle belangrijke punten opgenomen die een pand aangaan. Een bouwkundige adviseur kan ook ingeschakeld worden door een V.V.E (vereniging van eigenaren). In dat geval is er meestal behoefte aan extra duidelijkheid met betrekking tot groot onderhoud. Over het algemeen is het zo dat binnen een bouwtechnisch keuringsrapport niet alleen omschreven wordt wat er allemaal mis is met een pand, omdat ook toekomstige aandachtspunten opgenomen kunnen worden zoals onderhoud. Een bouwtechnisch keuringsrapport is bedoeld om duidelijkheid te geven met betrekking tot de staat van een pand en de te verwachte toekomstige kosten. Het beroep moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat een Bouwkundig Adviseur ook weer gespecialiseerd kan zijn binnen bepaalde onderdelen van de bouwkunde. Met de juiste onderzoeksmethode probeert u  de informatie te achterhalen die nodig is om voor elk vraagstuk tot een gedegen advies te komen.

Het is niet zo dat een Bouwkundig Adviseur alleen gespecialiseerd is in het ontdekken van mogelijke verborgen gebreken. Een adviseur in de bouwkunde kan mensen ook helpen met advieswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van advies over geluidsmaatregelen, milieukundige vraagstukken of isolatie vraagstukken. Ook als een woning van binnen en buiten gerenoveerd moet worden kan een bouwkundig advies helpen door middel van het maken van een kostenberekening. Kortom is geen een dag hetzelfde als bouwkundig adviseur!

VACATURES BOUWKUNDIG ADVISEUR VINDEN

Als Bouwkundig Adviseur is het belangrijk dat u een bouwkundige achtergrond heeft. Veel Bouwkundigen zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied. Een Bouwkundig Adviseur wordt soms ook een Adviseur Bouwkunde genoemd. Heeft u ervaring als Bouwkundig Adviseur dan komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken bij een van onze opdrachtgevers.

We hebben vele contacten in de bouwwereld, waardoor we ook altijd een groot aantal verschillende vacatures online hebben staan. Meer weten? Wij zitten altijd voor u klaar, of bekijk eens de vacatures die we op onze site hebben staan. Heeft u zichzelf al ingeschreven voor onze wekelijkse nieuwsbrief? Op die manier vindt u iedere week de laatste vacatures als bouwkundig adviseur in uw mailbox.