Vacature projectcoördinator bouw

Projectcoördinator bouw

Wat leuk dat jij op zoek bent naar een vacature voor projectcoördinator bouw. Of een vacature voor deze functie wilt plaatsen via Meinselect. Laat ons even kort een beeld schetsen van een projectcoördinator in de bouw. Een projectcoördinator is verantwoordelijk voor projecten op het gebied van uitvoering en realisatie. Een echte leider van een team die organisatorisch alles goed op orde heeft. Een coördinator kan zijn bevindingen bijvoorbeeld weer rapporteren aan de projectleider. Geïnteresseerd geraakt over de functie? Lees hieronder meer over het beroep en de competenties die jij nodig hebt.

Wat doet een projectcoördinator bouw?

Als projectcoördinator bouw hou jij je bezig met meerdere projecten. Jij woont vergaderingen bij, zorgt voor onderhoud van contacten met opdrachtgevers, maakt planningen voor projectleiders en draagt bij aan de voortgang van het project. Niet op een uitvoerend niveau, maar op een controlerend niveau. Jouw organisatorische talent komt naar voren in het maken van planningen, het controleren van projectleiders, de coördinatie van het project en het onderhouden van contacten. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor de planning, maar ook voor de eindcontrole van de gemaakte begroting, de ontwerpen voor de nieuwbouwprojecten en diverse inkomende facturen en offertes.

Jij bent dus verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van bouwprojecten. Het is gewenst dat je een HBO denk- en werkniveau hebt, maar met een MBO-diploma is de functie soms ook te bekleden. Jouw skills en vaardigheden zitten in planning, communicatie, controle en in secuur zijn. Door jouw georganiseerde aanpak kunnen volledige bouwprojecten namelijk optimaal presteren en de opleveringsdatums gemakkelijk halen. Nagenoeg alle bedrijven in de technische- en bouwsector hebben een projectcoördinator open staan. En wij helpen jou maar al te graag door jou te koppelen aan een project of baan die goed bij jou past.

Vacature projectcoördinator bouw

Geïnteresseerd geraakt in de vacature projectcoördinator bouw? Er staan meerdere vacatures open en er verschijnen wekelijks nieuwe bouwvacatures op de website van Meinselect. Wil jij jouw droombaan bekleden? Wij helpen jou! Bij Meinselect telt alleen de beste match.

Neem contact op via [email protected] of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Hierdoor ontvang jij wekelijks nieuwe bouwvacatures in jouw mailbox!