Vacature Projectmanager Bouw

Vacature Projectmanager Bouw

Projectmanager Bouw

Projectmanager in de bouw is een prachtige functie voor professionals met management skills en proactief zijn in denken en handelen. Je moet verder graag het voortouw nemen in een team en competenties hebben zoals organiseren, plannen en projectbeheersing. Hoewel je overwicht moet hebben in het team, luister je goed naar anderen en durf je altijd je mening te geven, ook als deze soms afwijkt van wat er door anderen gezegd wordt. Als projectmanager bouw kan je bij projecten in allerlei verschillende sectoren worden ingezet. Het is juist deze diversiteit die de functie zo ontzettend veelzijdig maakt.

 

Een projectmanager in de bouw is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een effectief en (kosten)efficiënt verloop van het bouwproject en alles dat hieruit voortvloeit. Hij is in dit kader ook eindverantwoordelijk voor de prestaties van de leden van zijn projectteam. Onder de verantwoordelijkheden kunnen verder nog vallen: het maken van een planning en een begroting, het organiseren en voorzitten van vergaderingen, het bewaken van de projectvoortgang, de communicatie met alle betrokkenen bij de bouw en de afstemming met de opdrachtgever.

 

Vacature Projectmanager Bouw

Er is nu een vacature voor Projectmanager Bouw: We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional die goed weet hoe hij projecten in de bouw op een gestructureerde wijze aan moet pakken. Het opstellen van een gedegen en goed doordacht projectplan moet geen onbekende uitdaging zijn, net zo min als het kunnen opleveren van een eindresultaat dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Kennis van financiële projectbeheersing is noodzakelijk. Ook vragen wij minimaal 2-4 jaar ervaring met projectmanagement in de bouw (of een vergelijkbare sector). Het is belangrijk dat in het kader van het aspect ervaring concrete voorbeelden (inclusief referenties) kunnen worden gegeven uit eerdere functies.

In de functie van projectmanager bouw is het voor jou verder geen kunst om alle disciplines in het projectteam samen te laten werken. Het is aan jou als projectmanager om de planning en hiermee de voortgang van het project te bewaken. Dit gaat ook op voor de projectbegroting. Het is daarnaast belangrijk dat je tijdig kunt herkennen wie je waar in het project bij moet betrekken. Denk in dit kader aan de opdrachtgever, maar ook aan het eigen management of overheidsinstanties zoals de gemeente. Projectmanager bouw betekent dagelijks bewegen op verschillende niveaus en schaken op meerdere borden tegelijk. De projectmanager die wij zoeken krijgt hier energie van!

Solliciteren op de vacature

Heb je interesse in de vacature projectmanager bouw dan kan je reageren door middel van het insturen van een motivatiebrief en C.V. Geef hierbij duidelijk aan waarom je voldoet aan de functiebeschrijving en besteed ruim aandacht aan de relevante ervaring die je hebt. Het is mogelijk dat er naar aanleiding van de sollicitatie een online screening wordt gedaan, bijvoorbeeld door middel van zoekmachines en profielen op sociale media. Mail [email protected] of schrijf je in voor de nieuwsbrief!