Vacaturelijst Meinselect

Vacaturelijst

Bent u als werkgever op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw team? Bekijk welke vacatures Meinselect uitzet voor andere bedrijven en hoe jij ook jouw vacature kan uitzetten! Bekijk hieronder alle vacatures die Meinselect aanbiedt.

 

Bim Modelleur

Voor een bim modelleur is het belangrijk dat hij/zij alle data bij elkaar heeft staan om de 3D informatiemodellen perfect uit te kunnen tekenen. Een bim modelleur is ideaal voor grote bouwprojecten.

 

Projectleider bouw

Projectleiders zorgen voor goede planningen en houden overzicht op de lopende projecten. Het coördineren van de taken binnen het project en het aansturen van het team zijn twee van de belangrijkste taken van een projectleider.

Werkvoorbereider bouw

Een werkvoorbereider is onmisbaar voor elk bouwproject. Hij/zij zorgt voor het voorbereiden, calculeren en ondersteunen van alle werkzaamheden. Een aantal voorbeelden van taken van een werkvoorbereider zijn: werktekeningen maken, materialen inkopen, werkinstructies maken en nog veel meer. Is jouw bedrijf op zoek naar een nieuwe werknemer? Ga dan naar ons contactformulier en vraag meer informatie over een samenwerking!

 

Uitvoerder bouw

Uitvoerders hebben binnen bouwprojecten vooral de functie om leiding te geven bij bouwprojecten. Hij of zij is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het aan de planning houden van de taken, het bespreken van de voortgang, toezien op de levering van materialen en nog veel meer.

 

Bouwkundig tekenaar

Een vacature als boukwundig tekenaar wordt bekleed door de creatievelingen die goed zijn in het uittekenen van de projecten. Programma’s zoals AutoCAD en Revit zijn voor hun bekend terrein en ze bieden een betere kijk op de projecten.

 

Bouwkundig inspecteur

Bouwkundig inspecteurs zijn houden zich bezig met het inspecteren van vastgoed in de bouwsector en het opstellen van handige rapportages. Zij zorgen voor bouwkundige inspecties en kunnen gemakkelijk bouwkundig advies voorzien aan de projectleiders.

 

Vacature calculator bouw

Jij bent bekend met het berekenen van bouwkosten en heb ambitie om een adviserende rol in te nemen in teams. Je gaat projectdocumenten beoordelen en neemt een kijkje in de begrotingen van de projecten.

 

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Laat een bericht achter op ons contactformulier en wij gaan aan de slag om voor jou om de geschikte werknemer te vinden.