Valentijnsdag. Liefde voor het vak

header-img

 

Werkgeluk. Een relatief makkelijk woord, maar met een ontzettend belangrijke lading. De meeste mensen brengen meer tijd door op de werkvloer dan thuis. Belangrijk dus dat jij je goed voelt op je werkplek en je gelukkig wordt van wat je doet.

Je maakt van je huis een thuis door het te delen met de mensen die je liefhebt, door het in te richten naar jouw smaak en ervoor te zorgen dat je er jezelf kan zijn. Een plek waar je je goed voelt dus.

 

Je goed voelen op je werk is minstens zo belangrijk. Daar neem je niet (altijd) je dierbaren mee naartoe, daar leg je (meestal) geen kussentjes neer, maar daar moet je wel kunnen floreren. Op jouw eigen manier!

 

Werkgeluk betekent voor iedereen iets anders. De één wil een prettige werksfeer met hechte collega’s, de ander gaat voor snelle doorgroeimogelijkheden en een derde wil vooral doen waar hij/zij goed in is.


Corinne:

Voor mij is werkgeluk verbinden en contact maken. Dagelijks zet ik mij in om persoonlijke contacten te maken en duurzame relaties op te bouwen. Ik ben gelukkig als we met het team een geslaagde bemiddeling hebben gerealiseerd. En een goede bemiddeling is meer dan een getekend arbeids- of detacheringscontract, maar een proces wat zich vooral vertaalt in een duurzame match en vruchtbare arbeidsrelatie.

Ik word gelukkig van kandidaten die mij bellen om te vertellen hoe blij zij zijn met hun nieuwe baan of van opdrachtgevers die mij bedanken voor de geplaatste kandidaat. Ik word gelukkig als ik een kandidaat spreek die op CV misschien niet direct uitblinkt, maar die als persoon perfect bij een bepaalde werkgever past. Ik word gelukkig van ons team die allemaal uitblinken op een eigen manier.

En ik word gelukkig van chocola. En gelukkig zit de chocolaterie om te hoek van ons kantoor. Dat is geen toeval!

Valentijnsdag is dus niet alleen de dag om aan de liefde te denken, maar ook om stil te staan bij de liefde voor jouw vak.

Hoe zit het met jouw vakliefde?