Vastgoed vacatures

Vastgoed vacatures

Ben jij op zoek naar de beste vastgoed vacatures in de bouw? Dan ben je bij Meinselect aan het juiste adres. Met jaren ervaring en tientallen vacatures in de vastgoed sector helpen wij jou aan de juiste baan. Elke vacature in de vastgoed sector heeft een ander doel, maar uiteindelijk werk je binnen het bedrijf samen aan een prachtige oplevering van het project. Jij gaat samen met jouw collega’s zorgen voor een vlekkeloze planning en uitvoering. Ben jij geïnteresseerd in een vastgoed vacature? Bekijk alle bouwvacatures of stuur een e-mail met jouw droombaan naar [email protected] . Lees hieronder meer over vastgoed vacatures!

Vacatures in de vastgoed

Het aantal vastgoed vacatures blijft maar stijgen. Nadat de Nederlandse overheid heeft besloten om te gaan investeren in bouwprojecten zijn er steeds meer vastgoed medewerkers nodig van werkvoorbereiders tot bouwkundig tekenaren en architecten. Een vastgoed vacature kan enorm verschillen per functie, maar aan de hand van jouw wensen, ambities en toekomstdromen helpen wij jou aan de baan die het beste bij jou past. 

Voordelen vastgoed vacatures

Een voordeel van jouw functie is dat er steeds meer vraag is naar personeel in de vastgoedsector, maar dat de vacatures niet altijd even snel worden ingevuld. Het aantal pensionerende vastgoed medewerkers stijgt namelijk harder dan het aantal nieuwe vastgoed medewerkers die uit school komen. Een uitdagende baan in de vastgoed ligt in handbereik. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om wekelijks nieuwe vastgoed vacatures te ontvangen 

Om een aantal voorbeelden te geven van vastgoed vacatures die wij aanbieden kunnen wij u koppelen aan projectontwikkelaar vacatures, architect vacatures, werkvoorbereider vacatures en nog veel meer bouwvacatures!

Wat maken vastgoedvacatures zo uniek?

De vastgoed sector is niet alleen een van de grootste sectoren in de carrièrewereld, maar zal ook nooit stoppen met bestaan. Ook heb jij altijd doorgroeimogelijkheden als medewerker in de vastgoed sector. Er zijn vastgoedfuncties voor ieder niveau van opleiding en aantal jaren werkervaring. Voor gespecialiseerd bouwpersoneel, maar ook voor aanstromende jonge bouwtalenten zijn er veel vastgoedvacatures. Wat een functie binnen de vastgoed zwaar maakt is dat de medewerkers worden afgerekend op deadlines en opleveringen. Dit kan er voor zorgen dat je dagen soms 10 uur lang zijn om een deadline te halen. Wel zijn de primaire en secundaire voorwaarden voordelig verwerkt in de CAO van de vastgoedmedewerkers.

Vastgoed vacature invullen

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij onze topper die samen met een bouwbedrijf wilt werken aan allerlei bouwprojecten van nieuwbouw tot renovatie? Laat jouw gegevens dan achter in het inschrijfformulier of stuur een e-mail naar [email protected].