Voor op de agenda van een bouwer!

header-img

 

Ook zo’n zin er weer op uit te gaan? We wijzen je op onderstaande (bouw gerelateerde) evenementen voor in je agenda. Eens iets anders dan een festival, maar waarbij je je bouwkennis kunt uitbreiden, delen, netwerken en (vaak) een lekker biertje kunt drinken!  

 

  1. Speciaal voor werknemers in de bouw vinden er deze week (19 tot en met week 21) diverse praktische en informatieve pensioenbijeenkomsten vanuit Scab plaats op verschillende locaties, bijvoorbeeld in Tilburg. Geen festivalsfeer, maar wel waardevol. Hier lees je meer.                                                                                                                                                                      
  1. Op 17, 18 en 19 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch hét B2B evenement voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren plaats, genaamd RENOVATIE. Een toegangsbewijs twv €25,- is nu tijdelijk gratis!                                                                                                             
  1. 26 tot en met 29 mei vindt in Breda het populaire Jazz Festival Volop muziek en gezelligheid om met je collega’s eens in een andere omgeving een biertje te drinken, bijvoorbeeld in de St Janstraat bij het Meinselect podium?                                                                                                        
  1. 31 mei start in de jaarbeurs in Utrecht GEVEL 2022. Tot en met 2 juni wordt daar je gevelkennis weer even helemaal bijgespijkerd en krijg je een flinke dosis ideeën en inzichten mee. En vergeet niet jouw idee mee te nemen naar Utrecht… het kan zomaar het begin zijn van iets nieuws!                                                                                                                                
  1. 9 juni en 10 juni kun je in Utrecht een feestje bouwen tijdens het Bouwfestival XXL. De bouwbeurs voor professionals, maar dan in festivalsferen. Zin om los te gaan?                                                                                                                                                                 
  1. Je kinderen, familie of vrienden de bouwplaats laten zien? Op 18 juni vindt de Dag van de Bouw Bedrijven die lid zijn van Bouwend Nederland kunnen hun project aanmelden en bezoekers kunnen alvast zien op welke bouwplaats de hekken opengaan op www.dagvandebouw.nl                                                                                                                                            
  1. Te veel te doen in de zomer? Op 11, 12 en 13 oktober vindt voor koplopers in off-site bouwen en renoveren PREFAB Het is de meest complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke- en utiliteitsbouw.                                                                                                  

Veel plezier!