Waar ga en sta jij voor?

header-img

 

Welke kernwaarden en werkgever kies ik? 

 

Waar je voor gaat en staat
Overstappen met de juiste diploma’s op zak, zeker binnen de Bouw & Vastgoed, was nog nooit zo makkelijk. Het kan zomaar zijn dat jij nieuwsgierig bent naar een nieuwe werkgever, maar er niet zeker van bent of je er dan wel op vooruit gaat…

 

Het kan dan ook zomaar zijn dat jij je oriënteert en veel waarde hecht aan de kernwaardes van een nieuwe werkgever. Kernwaarden zijn belangrijk voor de identiteit van de organisatie. Niet alleen naar de samenleving toe, maar ook intern. Houding en gedrag van medewerkers worden erdoor bepaald. Wel zo belangrijk om dan ook ergens binnen te stappen waar je vooruitgang boekt op dit gebied.  

 

Kernwaarden zijn mooie woorden

Wanneer je verschillende werkgevers vergelijkt op basis van je eigen eerste (online) indruk met daarbij de kernwaarden van een bedrijf, zijn dit vaak mooie woorden. Dit mag het streven zijn, maar soms komt er niets van terecht. Om alle goede bedoelingen waar te maken moeten de kernwaarden intern gevoeld worden om ze ook (extern) uit te kunnen stralen. Daarvoor wil je medewerkers zien en spreken, bijvoorbeeld tijdens een dag meelopen.

 

De keuze is reuze – eerst zien dan geloven!

Wil jij potentiele werkgevers vergelijken waarbij je kunt vertrouwen op onze ervaringen met de mooiste opdrachtgevers? Laten we dan in gesprek gaan om te bekijken waar jij je werkgeluk gaat vinden! Op eerste kennismakingsgesprek en daarna meelopen; wij regelen het voor jou! Wanneer jij zeker weet dat je goed terecht gaat komen door je eigen ervaring en onze jarenlange samenwerkingen durf jij je ontslag dan wel te nemen!

 

De kernwaarden van Meinselect

Binnen Meinselect werken verschillende mensen met verschillende persoonlijkheden, kernwaarden en behoeftes. Binnen het team heeft Meinselect ook gezamenlijke persoonlijke waardes opgesteld. Deze waardes zijn: plezier, vrijheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Door als team vast te houden aan deze waardes, zorgt het ervoor dat we ons ervan bewust zijn en hierdoor kunnen we op elkaar bouwen. 

 

Het onderscheidend vermogen waar we ons aan vasthouden is de persoonlijke en betrokken werkwijze. Het ervoor zorgen dat elke kandidaat zich gehoord voelt en uiteindelijk zijn of haar werkgeluk vind, dat is het doel wat we voor ogen houden. 

 

Zijn dit kernwaarden welke jou warm maken en waar jij ook wel aan zou willen voldoen? We hebben nog interne vacatures open staan. Goede koffie drinken en uitgebreid kennismaken met het hele team is een standaard onderdeel van de selectieprocedure ; )