Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

header-img

Ondanks de positieve berichtgeving, dat we langzaam weer meer in beweging mogen komen, verkeren we nog steeds in een bijzondere tijd. Deze tijd vraagt ​​ons andere eigenschappen. De bouwprojecten lopen vooralsnog redelijk goed door. Wij merken dat er met minder mensen hetzelfde resultaat verwacht wordt. Dit geeft voor sommigen een enorme druk.

Heeft u op dit moment behoefte aan tijdelijk inzetbaar personeel? Voor een specifiek bouwproject? Of behoefte aan die ene specialist die u niet gevonden krijgt?
 
Meinselect beschikt over een actueel aanbod van (interim) professionals binnen de bouw en vastgoed. Wij zijn in staat om snel en adequaat te schakelen wanneer u dat van ons verwacht. Onze professionals zijn op flexibele basis in te zetten.
 

Laat ons weten wat uw behoefte is en wij zetten net dat stapje extra, wat nodig is om er voor te zorgen dat uw project niet stilvalt. 


Speelt er momenteel iets anders waar wij graag van dienst kunnen zijn, ook dan denken wij graag met u mee in een passende oplossing.
Bel of mail ons direct en samen zorgen wij voor een draaiend Bouwend Nederland!
 
Hartelijke groet,
Corinne & Lisette