Waarom werk zoeken via Meinselect?! Lees hier de 5 voordelen!

header-img

Waarom werk zoeken via Meinselect?! Lees hier de 5 voordelen!

  1. Jij hoeft niet te zoeken, dat doen wij voor je. Na een persoonlijk gesprek weten wij wie je bent, wat je kan en wat je wil. Wij zoeken dus een functie, maar ook zeker een bedrijf dat bij jouw wensen en idealen past.
  2. Wij hebben een breed netwerk en we hebben de afgelopen 12,5 jaar een vertrouwensband opgebouwd met verschillende werkgevers. Wij stellen je alleen maar voor als we zeker weten dat je past binnen een bepaalde functie en cultuur. Je hebt dus minder gesprekken, maar meer kans op de droombaan van je leven! 
  3. Wij gaan buiten de gebaande paden. Binnen de bouwwereld zijn er eindeloos veel bedrijven en functies. Zelfs voor de rotten in het vak is het niet altijd bekend wat een bepaalde functie inhoudt. Wij luisteren naar jou en kijken welke taken bij jou passen. Zo solliciteer je uiteindelijk misschien op een functie waar jij misschien nooit aan had gedacht. 
  4. Wij hebben een persoonlijk gesprek met jou. Daarin achterhalen we jou kwaliteiten, ontwikkelpunten, onzekerheden en eventuele twijfels. Omdat wij altijd transparant zijn en echt willen dat er een duurzame match ontstaat, bespreken we deze onzekerheden met jou en met de opdrachtgever. Die hoeven namelijk lang niet altijd een no go te zijn. Wij adviseren jou, geven je tips en we stomen je klaar voor je gesprekken. We stellen je gerust en je kan ons altijd bereiken om te sparren!
  5. De droombaan die echt bij jou past. Wij gaan niet voor de snelle plaatsingen, maar halen voldoening en plezier uit een duurzame match. Dit kost soms wat meer tijd, maar geeft wel meer garantie op ene tevreden kandidaat en tevreden opdrachtgevers. Dat is waar wij het voor doen en juist daarom hebben wij een breed netwerk, goede contacten en kandidaten die wij al 12,5 jaar plaatsen.

Wil jij ook je droombaan vinden? Bekijk hier alle vacatures of neem contact met ons op.