Want een (werk)relatie is hard werken…

header-img

 

Dagelijks spreken wij (latent) werkzoekenden uit de Bouw & Vastgoed, op zoek naar een leukere baan. Dat is ons leuke werk; luisteren naar wat de betreffende bouwer zoekt, meedenken en daarna aan de slag voor een geschikte functie én mooie werkgever. Zo realiseren we een duurzame match.

 

De wensen

Als werkgever benieuwd naar de wensen van nu, van de kandidaten die wij spreken, in deze krappe arbeidsmarkt? Deze delen we hieronder, om er met elkaar voor te zorgen dat de vakliefde van bouwers blijft bestaan. De bouw moet aantrekkelijk blijven, maar ook aantrekkelijker worden voor nieuwe aanwas, zoals bekend. Een auto van de zaak staat tegenwoordig niet meer zo hoog op de wensenlijst. Goede arbeidsvoorwaarden wel, maar daarnaast horen wij ook vaak de volgende wensen van (latent) werkzoekenden:

 

  • nakomen van gemaakte afspraken (over gebruik van materialen, opleidingskansen, trainingen, persoonlijke budgetten etc.);
  • vernieuwende/verduurzamingsprojecten zodat er weer geleerd kan worden in het bouwproces, of vernieuwende automatisering (3D of BIM);
  • de mogelijkheid voor een 4-daagse werkweek of enige flexibiliteit, voor een beter werk/privé balans;
  • doorgroeimogelijkheden bieden en dit persoonlijk bekijken en communiceren;
  • interne communicatie verbeteren, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden ener ruimte is voor het delen en inbrengen van verbeterpunten.

Op naar meer werkgeluk in de Bouw & Vastgoed, want dat verdient deze mooie branche! Hard werken, maar dan wel met werkplezier!