Want hoe zit het met jouw motivatie en drijfveren?

header-img

 

Je persoonlijk inzicht checken?

Want hoe zit het met jouw motivatie en drijfveren?

 

Nu je mogelijk meer vrije tijd hebt door de huidige maatregelen, kun je die tijd stoppen in allerlei (bouw)projectjes, hardlopen of thuis trainen, of weer een nieuwe Netflix serie bijvoorbeeld. Maar misschien is het ook een idee om je eens een avondje te verdiepen in je motivatie en drijfveren.

 

Vaardigheden en talenten zijn te leren, maar motivatie en drijfveren zijn uiteindelijk het belangrijkst voor een succesvolle carrière. Mocht je op zoek zijn, of gewoon benieuwd zijn naar jouw persoonlijkheid op basis van kleuren, wijzen we je op de mini MyDrives analyse. Handig als je benieuwd bent of je past in een bepaalde functie en/of bedrijfscultuur.

 

Denk je de uitkomst en jouw kleur al te weten, is het juist leuk om de uitkomst eens te checken. Of eens met een ander te bespreken of hij/zij zich jou daar ook in herkent. Daarnaast kun je je afvragen welke functie daar dan goed bij past…

 

Waardevolle uitkomst

Weet jij jouw kleur met bijbehorende analyse, dan ken je jezelf beter en straal je dat ook uit, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie. Dus neem eens dat momentje over jezelf, en kijk eens of je jezelf erin herkent. Mogelijk geeft het je goede en bruikbare inzichten, en is de uitkomst voor altijd bruikbaar! 

 

Denk vooral niet te lang na, maar ben wel kritisch. Succes!

 

Mocht je vragen hebben over jouw uitkomst in combinatie met je/een functie, neem gerust contact met ons op. We zijn er voor om jou te helpen aan meer werkgeluk binnen de bouw en vastgoed!