Welke baan werkt écht voor jou?

header-img

 

Welke baan werkt écht voor jou?

Heb jij het voornemen na je welverdiende bouwvak je horizon te gaan verbreden bij een andere werkgever? Of misschien wel in een andere bouw- vastgoedfunctie?

 

(geen?) groot netwerk

Naast je eigen netwerk kun je ook bij een gespecialiseerd bureau aankloppen aangezien zij een groot netwerk hebben in specifieke regio’s. Dan kun jij efficiënt vergelijken, terwijl je je laatste taken bij je huidige werkgever overdraagt. Na een persoonlijke kennismaking gaan consultants dan voor jou aan de slag op zoek naar jouw ideale vacature bij een mooie werkgever. Je wordt daarna alleen benaderd wanneer ze concrete en passende baanvoorstellen voor je hebben.

 

Wanneer er een match is voor jou, treed je vaak direct in dienst bij je nieuwe werkgever (of je moet willen gaan voor detachering). Deze dienst is kosteloos voor jou, en daarbij komen we niet aan jouw salaris. Wel onderhandelen we voor je. Waarom zou je niet éénmalig investeren in jouw ideale baan via een bureau?

 


Meinselect

Met onze consultants Pieter, Annelot en Corinne is Meinselect er voor banen binnen de bouw en vastgoed, voornamelijk met een jarenlang netwerk in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wij ondersteunen opdrachtgevers en kandidaten in hun zoektocht naar een geslaagde match. Niet voor niets staan wij bekend als de Matchbouwers!

 

We zijn er om je te adviseren, informeren en te luisteren naar jou. Zin in een kop koffie om samen te bekijken wat jouw werkplezier gaat vergroten?