Werken in de bouw – via Meinselect in de bouw werken

Werken in de bouw

Werken in de bouw is iets wat veel mensen aanspreekt. De bouw is een directe wereld, je weet precies waar je aan toe bent. Het is werk waarbij u daadwerkelijk iets bouwt wat een fysieke indruk achterlaat en direct zichtbaar is. Wilt u in de bouw werken? Dan is er op dit gebied behoorlijk wat werk te vinden, het aanbod is zeer groot op dit moment. Maar hoe vindt u nu precies die baan die helemaal bij u past? We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meinselect. Bij ons komt u in contact met een intermediair die direct klaarstaat om u te helpen de ideale baan te vinden. We vinden het daarbij heel belangrijk om u goed te leren kennen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u net die baan krijgt waar u zich gelukkig me voelt. Wij hebben vele opdrachtgevers waar wij al jaren mee samenwerken, waardoor we de bedrijven heel goed kennen en precies weten wat ze zoeken in een kandidaat en of jij als kandidaat binnen dat bedrijf zou passen. We kennen de cultuur en kunnen u vertellen hoe het er binnen het bedrijf aan toe gaat. Bij welk bedrijf gaat u in de bouw werken? Door middel van een MyDrives persoonlijkheidsanalyse zijn we in staat om ervoor te zorgen dat we de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever maken. Wij zijn gecertificeerd in de Mydrives analyse dus kunnen u hier alles over vertellen. Lees hieronder meer over de juiste keuzes maken om in de bouw te gaan werken en laat uw gegevens achter om wekelijks vacatures te ontvangen!

In de bouw werken

In de bouw komen er veel verantwoordelijkheden met je baan me. Per slot van rekening bent u een radertje in de goed geoliede machine die bij een bouwproject normaal gesproken in actie komt. Het is dan belangrijk om precies te weten wat u wilt. Om precies dat werk binnen de bouw te vinden dat helemaal aansluit op waar u goed in bent of wat aansluit op uw opleiding. Wij gaan graag samen met u om tafel zitten om ervoor te zorgen dat u de functie vindt waar u bij uitstek voor geschikt bent. Op het gebied van in de bouw werken zijn dan ook heel wat verschillende functies beschikbaar. Kijk eens op onze site welke functies wij allemaal vacant hebben. Wekelijks worden er nieuwe vacatures op onze site gezet. Wilt u in de bouw werken? Neem dan contact op en laat uw gegevens achter via het formulier!

Weer weten over werken in de bouw?

Als u op zoek bent naar een leuke functie binnen de bouw, dan is het belangrijk en fijn om hier goed bij geholpen te worden. Bij Meinselect vindt u mensen die al vele jaren ervaring in de bouw hebben. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in functies binnen de bouw- en vastgoed wereld. We weten niet alleen hoe we iemand aan een baan moeten helpen, maar ook hoe wat deze functie precies inhoudt en welke mogelijkheden er allemaal zijn. We hebben prima contacten bij vele bedrijven in de bouw, die er op vertrouwen dat wij hen de juiste mensen leveren voor de openstaande functies. Wij werken dan ook al jarenlang met dezelfde opdrachtgevers die steeds weer bij ons terug blijven komen. Neem even contact met ons op als u meer wilt weten over Meinselect, en hoe wij u aan een nieuwe baan  in de bouw gaan helpen! Wij komen graag met u in contact om in een persoonlijk gesprek te kijken wat we voor elkaar kunnen doen en zo een perfecte match te maken.

Gaat u via ons in de bouw werken

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze manier van werken? Neem dan contact op via [email protected] of bel ons op 076 514 3600!

Lees meer over de vacatures: vacature bouwkundig tekenaar, bim modelleur en projectleider bouw.