Werkwijze kandidaten

Werkwijze

Als bemiddelingsbureau gespecialiseerd in de bouw- en vastgoedsector, zijn wij toegewijd aan onze branche. Deze toewijding weerspiegelt zich in onze werkwijze, waarbij het unieke karakter van de sector centraal staat.

 

Open, persoonlijk en betrokken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Kiest u voor Meinselect? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Daarnaast vinden wij open communicatie en integriteit belangrijk. Wij zijn geen bureau dat zomaar cv’s doorstuurt. Dit gebeurt altijd en alleen in overleg met de kandidaat.

De juiste match

Wij maken graag kennis met u om de juiste kandidaat voor u te vinden. We zoeken iemand die uw bedrijf echt kan ondersteunen, iemand die naadloos past binnen uw organisatie en zich thuis voelt in de dynamische wereld van de bouw, iemand die moeiteloos meegaat in uw werktempo. Onze selectieprocedure is volledig op maat gemaakt. We streven ernaar de kandidaten die wij voorstellen grondig te kennen. Daarom gaan we diep in op hun motivatie en kwaliteiten: waarom willen zij specifiek bij uw bedrijf werken en hoe kunnen zij een bijdrage leveren? Voor een completer beeld maken we ook gebruik van hulpmiddelen zoals persoonlijkheidstesten, waaronder de MyDrives analyse.

 

Neem contact met ons op

Contact