Wie jarig is, trakteert…

header-img

Wie jarig is, trakteert… 🥳

Voor diegene die mij een klein beetje kennen, weten dat ik rondom Valentijnsdag jarig ben.
Het is altijd weer een verrassing of die kaart, bloemen of chocolade van een geheime aanbidder komen of “gewoon” omdat ik jarig ben. 😂

Dit jaar vier ik mijn verjaardag door mezelf een nieuwe website cadeau te doen. Meinselect is de plek waar ik mijn liefde voor het vak mag uitoefenen. Elke dag weer opnieuw voel ik mijn passie voor mijn vak.❤️

Het gaat om het verbinden, in contact zijn met mensen, oprecht luisteren en vervolgens matchen op een baan waar iemand ook écht werkgeluk gaat ervaren. Daar word ik gelukkig van! 🙏

Samen met Annelot ter Stege zetten wij ons in binnen de wereld van bouw & vastgoed. Wij streven naar duurzame matches en échte verbindingen van mens tot mens.

Om onze liefde voor het vak nog meer kracht bij te zetten, vond ik het tijd voor een nieuwe website. Neem gerust een kijkje en ik zou het leuk vinden om te horen of deze ook aan jouw wensen voldoet. ✨