Wij bouwen mee aan jouw toekomst!

header-img
 
Daarom Meinselect 
 
Meinselect bouwt mee aan jouw toekomst! Van starter tot professional! Wij zijn altijd op zoek naar bouw- en vastgoedprofessionals die oriënterend zijn naar een nieuwe job. Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of heb je je eerste baan erop zitten? Ben jij die vak volwassen collega of een senior die graag nog een aantal jaar zijn vak wil uitoefenen? Meinselect maakt graag tijd voor een persoonlijk gesprek. Samen bekijken wij jouw mogelijkheden binnen ons actuele netwerk van opdrachtgevers.
 

blog nieuwe kansen opportunities 1024x768

Wij kijken verder dan een cv
 
Onze opdrachtgevers zijn kleine, middelgrote tot grootschalige organisaties. Van adviesbureaus, bouwbedrijven tot toeleveranciers, Meinselect heeft met de gehele bouwkolom contact. Dagelijks spreken wij met onze vaste opdrachtgevers en nieuwe partijen die op zoek zijn naar de beste kandidaten voor een invulling van een vacature. Van tekenaar, projectleider tot hoofd uitvoerder en van bouwkundig inspecteur tot projectmanager! Geen vacature is ons vreemd. Wij kijken verder dan een cv, wij gaan in gesprek om er samen achter te komen welke vacature of belangrijker nog, welke organisatie de beste match is. Want wanneer je écht op je plek zit, functioneer je namelijk een stuk beter. 
 
Krijg jij geen energie van je huidige baan? Of wil jij graag ontdekken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen in een dynamische markt als deze? 
Of komt er voor jou als starter op de arbeidsmarkt teveel op je af en zie jij door de bomen het bos niet meer? Tijd om aan de bel te trekken! 
 
Wij komen graag in contact met jou!
  
Heb jij een (afgeronde) Bouwkundige opleiding op MBO- HBO of WO-niveau? 
0 tot 40 jaar werkervaring? 
Beschikbaar voor 16 tot 40 uur per week?
 
Heb jij zin om eens buiten de kaders te denken om te zien wat jouw kansen zijn binnen de huidige arbeidsmarkt? 
Meinselect bemiddelt bouw- en vastgoedprofessionals o.a.  in de regio Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant. Zowel op projectbasis, detacheringbasis als ZZP- constructies maar wij bemiddelen ook in vaste banen!