Wil ik dit nog de rest van mijn leven blijven doen?

header-img

 

Wij zien ze steeds vaker ons recruitmentbureau binnenlopen. Goede ervaren bouw-vastgoedprofessionals met een prachtige baan en indrukwekkende carrière. En toch zoeken zij een andere uitdaging. Deze ‘goudhaantjes’ komen namelijk op een punt van: wil ik dit nog voor de rest van mijn leven blijven doen?

 

Vaak zijn ze eind dertig of begin veertig en komen in de fase terecht van: is dit het nou? Wellicht zijn zij zelf veranderd, of is het de bouwsector die ook verandert? Maar voor wie een carrière-switch overweegt, is er altijd ruimte op onze vestiging van Meinselect.

 

Investeren in high potentials

Wij investeren graag in deze high potentials. Wij steken tijd in een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het is een voorzichtige eerste kennismaking bij ons op kantoor. Maar wie ambitieus genoeg is en toch wat anders wil, daar spannen wij ons graag voor in. Hiervoor hoeft nog geen cv online te worden gezet. En die uitgebreide motivatiebrief mag ook achterwege blijven. Na afloop van ons gesprek loop je hopelijk de deur uit met nog meer inzichten, ideeën en mogelijkheden.

 

Fijne, open gesprekken met high potentials  

Dus wat fijn dat u van de week bij ons was: technisch accountmanager. Wij zien namelijk zelden zo’n unieke combinatie tussen commercie en techniek. Deze combinatie komt zeker  van pas met deze arbeidsmarkt. Ook vonden wij het fijn met jou in gesprek te gaan: jonge hbo’er en nu al projectcoördinator renovatie- onderhoud. We noemen slechts een paar voorbeelden van onze gesprekken van afgelopen week.

 

Twijfelt u over een carrière-switch?

Wellicht twijfelt u nog over die  overstap. Wellicht hebben wij nog geen nieuwe,  passende functie. Maar de markt zit vol kansen. Uiteindelijk zit die ideale match tussen vraag en aanbod er echt wel tussen.

Daarom durven wij van Meinselect ook te geloven in deze mensgerichte aanpak. Het is een ‘long time investment’ dat zich uiteindelijk altijd terugverdient. En wat krijg je daar veel voor terug!

 

Luisteren, écht luisteren naar die ‘goudhaantjes’, dat is wat wij graag doen!