ZZP’er in de bouw

ZZP in de bouw gezocht

Halverwege dit jaar verscheen er een bericht dat er in het eerste kwartaal van dit jaar 11 procent meer starters zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel t.o.v. vorig jaar. Dit jaar zijn er ruim 1.9 miljoen ondernemingen binnen de bouwsector actief. ZZP er in de bouw gezocht! Zelfstandig ondernemen in de bouw wordt steeds populairder. Onze sector heeft een bovengemiddelde groei. De meeste zijn een eenmanszaken gestart, dus dat betekent dat er een flink aantal zzp’ers bij zijn gekomen. Dit is natuurlijk positief nieuws nu het goed gaat in de bouw. Er is momenteel een overschot aan werk en een enorm tekort aan mankracht waardoor er voor iedereen voldoende werk lijkt te zijn. Toch is het verstandig om goed naar jouw bedrijf te kijken. Veelal wordt het ondernemerschap onderschat, maar via ons kan jij nieuwe opdrachten krijgen zonder actief te werven. Jij wordt als zzp er in de bouw gezocht! De meeste zzp’er in de bouw laten zich inlenen door grote bouwbedrijven waardoor ze geen eigen klantenkring opbouwen. De grote bouwbedrijven willen op deze manier een grote flexibele schil behouden. Zodra het economisch minder gaat ben jij je als zzp’er in de bouw vrijwel de eerste die mag stoppen. Bouwbedrijven die veel met flexibele inhuur werken houden op deze manier de risico’s beperkt. Wees dus aben we soortgelijke ontwikkelingen meegemaakt. Ook toen waren er veel kleine zelfstandigen in de bouw. Het effect van de crisis wees uit dat er na een aantal jaar bijna de helft van de inschrijvingen bij de KvK zijn opgeheven. Veel zzp’ers in de bouw werden onderbetaald en kwamen daardoor in financiële problemen.  Laat ons jou helpen met het regelen van opdrachten als ZZP in de bouw!

 

zzp’er in de bouw

Hoe voorkom je dat je noodgedwongen moet stoppen als zzp’er in de bouw? Momenteel lijken de bomen tot in de hemel te groeien. Maar deze groei is niet oneindig. Het is daarom belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op andere tijden. Hoe doe je dat met zzp in de bouw?

  • In tijden van economische groei moet je een financiële buffer opbouwen, zodat je enige tegenslagen kunt opvangen.
  • Zorg ervoor dat je complete bedrijfsvoering op orde is, dit geeft rust. Het voeren van je administratie kun je prima aan iemand anders overlaten, zodat jij je kan focussen op jouw werk als zzp er in de bouw.
  • Profiteer van je netwerk en zorg voor een gezond aantal opdrachtgevers. Wed niet op één paard maar spreid je kansen. Bij een hoop bouwbedrijven wordt een zpp er in de bouw gezocht! Kijk eens verder dan je huidige klanten.
  • Blijf jezelf ontwikkelen, volg cursussen en weet wat er speelt binnen jouw vakgebied. Hierdoor blijf je up-to-date en dus waardevol voor bedrijven. Als ZZP er in de bouw moet jij jezelf blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen.

Wat kan Meinselect voor jou betekenen als zzp er in de bouw?

ZZP er in de bouw gezocht! Ben jij als zzp’er in de bouw actief als werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder of ben jij actief in een andere kaderfunctie binnen de bouw of vastgoed? Maak dan gebruik van ons actueel, relevant netwerk van o.a. bouwbedrijven, onderaannemers of bouwadviesbureaus. Meinselect helpt je graag bij het vinden van een mooi project. Loopt je project af dan zorgen we ervoor dat we tijdig op zoek gaan naar een nieuw project. Wij maken ZZP in de bouw zijn makkelijker voor jou! Dit vergroot jouw kansen en zorgt voor meer continuïteit. Hierdoor kun jij je focussen op jouw werk als ZZP er in de bouw en wij doen de rest.

Gaan wij vrijblijvend in gesprek?

Zzp er in de bouw gezocht! Bel of mail direct voor het maken van een afspraak omtrent zzp in de bouw! Tel. 076- 5143600 of [email protected].