Vacature bouwkundig ingenieur

BOUWKUNDIG INGENIEUR

Werkt u al als Bouwkundig Ingenieur en zoekt u een nieuwe baan? Of wilt u een Bouwkundig Ingenieur worden? Heeft u een opleiding op hbo / WO- niveau met als studierichting Bouwkunde? Dan kunnen wij u wellicht aan die nieuwe uitdaging helpen, of u nu juist veel ervaring hebt opgedaan of dat u starter bent en net klaar bent met uw bouwkundige opleiding. Vanwege de dalende woningmarkt zijn er weer veel technische professionals nodig. Dit kan zijn bij een adviesbureau maar ook bij bouwbedrijven zijn er volop mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel connecties binnen de verschillende takken van de bouw- en vastgoedwereld. Kijk op onze site om diverse vacatures als Bouwkundig Ingenieur te ontdekken die u aanspreken en bij u in de regio.

BOUWKUNDIG INGENIEUR VACATURE

Een bouwkundig ingenieur houdt zich voornamelijk bezig met het plannen, ontwerpen en de uitvoering van nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden van bestaande panden. Wanneer alle benodigde informatie voor de bouw is verzameld, wordt door hem of haar ook het ontwerp van de bouwconstructie opgepakt. Een bouwkundig ingenieur moet zowel zelfstandig als in teamverband moeten werken. Er wordt namelijk verwacht dat er samengewerkt wordt met onder andere tekenaars, projectleiders en aannemers. De Bouwkundig Ingenieur moet heel nauwkeurig werken in zowel het ontwerpen van een gebouw als het controleren van de vorderingen. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben. De Bouwkundig Ingenieur speelt een cruciale rol in het bouwproces.

De precieze competenties zijn afhankelijk van de functie van de ingenieur. Een tekenaar moet detailgericht zijn, terwijl een projectleider over een goed organiserend vermogen moet beschikken. Beschikt u over deze competenties? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden als Bouwkundig Ingenieur met u door te spreken!

VACATURES BOUWKUNDIG INGENIEUR VINDEN

Het is als Bouwkundig Ingenieur belangrijk dat u nauwkeurig werkt. Heeft u al ervaring opgedaan als Bouwkundig Ingenieur en bent u op zoek naar die nieuwe uitdaging dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken. Meinselect is een persoonlijk en betrokken bureau, gespecialiseerd in vacatures binnen de bouw- en vastgoed branche, waar u na een persoonlijke kennismaking met een van onze recruiters samen gaat kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wat zoekt u precies in uw nieuwe functie en naar wat voor soort bedrijf bent u op zoek? Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een MyDrives persoonlijkheidstest te doen zodat we weten waar u het beste tot uw recht zal komen. We hebben vele contacten in de bouwwereld, waardoor we ook altijd een groot aantal verschillende vacatures online hebben staan. Meer weten? Wij zitten altijd voor u klaar, of bekijk eens de vacatures als Bouwkundig Ingenieur die we op onze site hebben staan.