Dimitri – Allround Monteur bij PBS in Oss

Benieuwd naar het verhaal van Dimitri en zijn ervaring met Meinselect? Dat lees je hier!

Ik ben als persoon het best te omschrijven als een harde werker die bereid is om een stapje extra te zetten, ik ben kritisch in positieve zin en een beetje eigenwijs! 

De afgelopen 7 jaar ben ik werkzaam geweest als allround hekwerkmonteur bij een bedrijf dat prefab toegangspoorten produceert en monteert. Ongeveer 1,5 jaar geleden kreeg ik steeds meer het gevoel dat mijn werkgever en ik uit elkaar groeiden door verschil van inzicht op meerdere vlakken. Daarom heb ik een aantal maanden geleden besloten om naar een andere werkgever uit te kijken.

Waar ga je beginnen als je een nieuwe werkgever zoekt? Na besloten te hebben dat ik weer terug wilde naar een bouw/afbouw gerelateerde werkgever, heb ik gezocht naar een bouwspecifiek detacheringsbureau. Het toeval wil dat ik ruim 12 jaar geleden, na het faillissement van mijn toenmalige werkgever, ook op zoek was naar eenzelfde bureau.
Toen heb ik contact opgenomen met Corinne (Meinselect). Dit was een zeer prettige ervaring, maar helaas zonder een baan als gevolg. Gezien de zeer prettige ervaring was het voor mij vanzelfsprekend om weer contact op te nemen met Meinselect. Het kennismakingsgesprek met Annelot bevestigde nogmaals de prettige werkwijze van Meinselect. Na 12 jaar voelde het alsof het verder ging waar het destijds was gestopt, deze keer wel met een nieuwe werkgever als gevolg! En Corinne is nog net zo enthousiast en gedreven als in haar eerste dagen!

De komende tijd ga ik met veel energie bij mijn nieuwe werkgever aan de slag. De toekomst ga ik met open vizier tegemoet en de kansen die op mijn pad komen, probeer ik te benutten. Voor de mensen die een functie in de bouwsector zoeken, kan ik Meinselect van harte aanbevelen. De open, prettige en heldere communicatie, sectorkennis, netwerk en het vermogen om een passende functie voor je te vinden, staan bij Meinselect op een zeer hoog niveau.