Trition in the picture

header-img

 

Interview met Rob Baas, manager bouwkundig onderzoek bij Trition
  
“Bij Trition weet je nooit wat de dag gaat brengen!”

Trition is een bedrijf dat zich specialiseert in het opsporen, beperken en voorkomen van water, vocht en klimaat gerelateerde problemen.
 
Recht is recht en krom is krom
Rob Baas is manager van de afdeling bouwkundig onderzoek. “Wij onderzoeken allerlei zaken in gebouwen. Bijvoorbeeld lekkages, het binnenklimaat, vochtproblemen, maar ook de algemene conditie van gebouwen of onderdelen daarvan. Onze opdrachtgevers zijn vooral professionele partijen, zoals woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders/eigenaren en bouwbedrijven. Voor rechtbanken en juristen zijn wij dé onafhankelijke partij. Bij ons geldt: recht is recht en krom is krom.”
  
Alle hens aan dek!
“Wij hebben een platte organisatie waar ongeveer 50 medewerkers werken. We hebben 1 directeur, that’s all. De werkomstandigheden zijn flexibel. Medewerkers van mijn afdeling werken veel van huis uit. Ze hebben uiteraard dagelijks contact met elkaar en de onderlinge sfeer is goed. De afwisseling maakt ons werk uitdagend. Bij een calamiteit is het alle hens aan dek. Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het zo dynamisch.”
 
Wij leiden starters op in onze branche
“Het unieke aan ons bedrijf is dat wij heel bewust de afdelingen lekdetectie (onderzoek naar leidingen en afvoeren) en bouwkundig onderzoek gescheiden houden. We bieden werk voor jong en oud en voor mensen met en zonder werkervaring. Dit is een specifieke branche. Elke nieuwe medewerker heeft een lange inwerkperiode om dit werk onder te knie te krijgen. Daarom investeren we in een uitgebreid opleidingstraject.” 
 
Meinselect weet welke medewerkers bij Trition passen
“Ik ken Corinne Meinster vanuit een vorige functie. Ik had al goede ervaringen met haar. Dat is bij Trition alleen maar meer geworden. Er zijn werving- en selectiebureaus die zomaar een CV over de schutting gooien. Meinselect doet het op de goede manier. De meerwaarde is dat Meinselect ons bedrijf en de branche kent en begrijpt welke kandidaten wij zoeken. Ook de kandidaten zijn heel positief over Meinselect.”
  
Gewoon lekker zo doorgaan!
“Trition is een bekende in de markt en neemt daarbij vaak een trekkersrol in.  Een rol die je  niet alleen graag behoud maar waarin je altijd kunt verbeteren. Het gaat goed met ons. Laten we lekker op deze manier doorgaan.”

 

Meer weten over jouw mogelijkheden bij Trition? Bekijk dan hier de vacature of bel ons direct voor meer informatie: 076 5143600