UTA Personeel

Uta personeel

UTA personeel is een afkorting voor uitvoerend technisch administratief (medewerker). Alle functies die hier onder vallen zijn projectleiders, planners, secretariaat medewerkers en nog meer. Benieuwd naar meer informatie? Lees hieronder alles over UTA functies!

UTA medewerker

Er vallen een hoop functies onder de titel UTA medewerker. Hierbij kun je denken aan: projectleiders, planners, calculators, werkvoorbereiders, maar ook aan secretariaat medewerkers, medewerkers van de salarisadministratie en personeelszaken. Het maximum en minimum loon ligt vast in de CAO. Hiervoor wordt de UTA medewerker term gebruikt om al deze beroepen een vaste loonschaal te geven.

UTA personeel voor een bouwbedrijf

UTA medewerkers zijn fundamenteel voor een bedrijf in de bouw. Het personeel moet namelijk niet alleen de planningen maken, maar deze ook uitvoeren, managen, financiën bijhouden en leiding geven. Dit kan natuurlijk niet door 1 persoon gedaan worden, maar door het hele team van UTA-personeel. Communicatieve skills zijn bij dit type werknemer onmisbaar. Alles gaat met deze beroepen om het aanhouden van de planning, uitvoeren van de gevraagde taken en leiding geven op de juiste manier. Alleen hierdoor zal het bouwproject tijdig klaar zijn.

Uitvoerend Technisch Administratief

De 3 bovenstaande termen overkoepelen alle beroepen erg goed. Als UTA-medewerker val jij namelijk onder 1 van deze 3 groepen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering, het technische gedeelte van het project of de administratie. Als uitvoerend technisch administratief personeel ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het bouwproject. Samen met jouw team zorg jij voor een goed verloop van de planning en houd je elkaar gemotiveerd om de deadline te behalen.

Op zoek naar een UTA vacature?

Meinselect heeft al jaren ervaring met het koppelen van talent in de bouw aan vacatures van bouwbedrijven. Ben jij geïnteresseerd in onze hulp bij het vinden van de juiste bouwvacature of juist bij het vinden van de juiste kandidaat? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 076 514 3600!