Vacature projectontwikkelaar

Vacature projectontwikkelaar bouw

Ben jij op zoek naar een baan als projectontwikkelaar in de bouw? Onze vacature projectontwikkelaar bouw staat open in regio’s als: Breda, Rotterdam, Eindhoven, Dordrecht en meer. Maar wat doet een projectontwikkelaar, wat is het salaris en waar staan er vacatures open? Wij leggen het je allemaal uit in het onderstaande artikel. Lees hieronder meer over de vacature projectontwikkelaar bouw en de functie-eisen.

Wat doet een projectontwikkelaar in de bouw?

De functie van een projectontwikkelaar bouw bevat een hoop taken. De persoon die de functie bekleed is namelijk van begin tot eind bij het bouwproject betrokken. Om een voorbeeld te geven zou je als je aangenomen wordt via de vacature projectontwikkelaar een bouwproject moeten kunnen leiden van het kiezen van de bouwlocatie tot aan het adviseren in de verkoop van de panden. Denk ook aan het maken van planningen voor het bouwproject, met vertegenwoordigers om de tafel zitten, het selecteren van aannemers, het beheren van budgetten, gemeenten en architecten op de hoogte houden en nog veel meer taken die jij met dit prachtige beroep mag uitvoeren. Een beroep vol met verantwoordelijkheid. Ben jij klaar om gekoppeld te worden aan de best bijpassende projectontwikkelaar vacature?

Vacature projectontwikkelaar bouw

Bij het invullen van een projectontwikkelaar vacature in de bouw heb jij een hoop verantwoordelijkheden. Je gaat haalbaarheidsstudies doen, bepalen waar er gebouwd gaat worden, begrotingen opstellen en alle kwaliteitscontroles doen. Dit zijn maar een paar van de taken van een projectontwikkelaar dus denk goed na voordat je solliciteert op deze functie. Maar als dit je niet afschrikt ben jij de persoon die wij zoeken! Wij gaan jou koppelen aan de best bijpassende vacature en er voor zorgen dat jij gelukkig wordt op jouw werk met voldoende verantwoordelijkheden. Interesse in de functie? Neem contact op met [email protected] of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste projectontwikkelaar vacatures.

Projectontwikkelaar vacature

Een veelvoorkomende regio waar gezocht wordt naar projectontwikkelaar vacatures is Rotterdam. De bouwvacature valt erg in de smaak in de grote steden, omdat hier veel prachtige (nieuw-) bouwprojecten worden gelanceerd en op zoek zijn naar mensen die deze vacature kunnen bekleden. Woon jij in een van deze regio’s: Breda, Eindhoven, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag of hier in de buurt? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen jou aan jouw droombaan!

Salaris projectontwikkelaar bouw

Bij het begin van jouw carrière moet je denken aan een startsalaris tussen de €2.100,- en €2.700,-. Een prachtig startsalaris voor een goede baan. Naast dit top startsalaris krijg je meestal ook fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, omdat jij een erg belangrijk deel bent van het team. Hoe langer je je in dit vakgebied specialiseert, des te hoger jouw salaris. Een topsalaris voor een vacature projectontwikkelaar bouw kan oplopen tot de €6.500,-! Onthoud wel dat je een hoop verantwoordelijkheden op je neemt en jezelf voor de volle 100% moet inzetten bij deze functie. Voor een projectontwikkelaar vacature kijk je bij de bouwvacatures of stuur je een mail naar [email protected]. We horen graag snel van u!