Vacatures voor aanpakkers bij Takkenkam!

header-img

  

Interview met: Edwin Verspui, bedrijfsleider Takkenkamp Isolatie

  

Quote: “Wij zoeken aanpakkers!”

 

Het isoleren van gebouwen (spouw, dak, vloer en bodem) is het vakgebied waarin Takkenkamp Isolatie is gespecialiseerd. Als onderdeel van de Takkenkamp Groep is dit bedrijf een grote speler in het land. We spreken met Edwin Verspui. Hij is bedrijfsleider van de vestiging in Den Bosch. 

 

“Wat ons uniek maakt is dat we volledig gecertificeerd zijn. Dat maakt ons een betrouwbare samenwerkingspartner. Takkenkamp Isolatie kenmerkt zich door korte lijnen, zowel intern als met de klant. Wij zijn trots op onze landelijke dekking. Dit betekent dat we in elke regio werknemers hebben en daardoor geen lange reistijden. Daardoor kunnen we de klant snel helpen.”

   

Wij delen onze kennis

 “Wat is de beste oplossing voor uw woning? Wij geven de klant alle informatie over de verschillende mogelijkheden en producten. Wij zijn niet gebonden aan 1 product, maar bieden vaak meerdere opties en kijken wat de beste oplossing is voor de woning. Wij informeren de klant over de voordelen van isolatie maar wij hebben het ook over de risico’s. Dat maakt ons advies transparant en eerlijk. De klant kan zo de beste afweging maken.”

   

Op zoek naar aanpakkers met een open mind

“Planners, projectleiders, werkvoorbereiders, administratief medewerkers: we zoeken vooral aanpakkers! Mensen die hard willen werken en een open mind hebben. Corinne van Meinselect werkt al ongeveer 3 jaar met ons samen. Ze stuurt de juiste kandidaten naar ons.”

 

 Wij zijn trots en zuinig op onze mensen. 

“Bij Takkenkamp Isolatie zijn 120 medewerkers in dienst. Daaromheen zit een grote flexibele schil. Wij zijn trots op onze mensen. Zij zijn het visitekaartje naar buiten toe. Daarom verwachten wij dat ze kwaliteit leveren. Onze medewerkers zijn professioneel en dragen dit ook uit.”

 

Takkenkamp 288

 

Welkom bij Takkenkamp!

 “Voor alle nieuwe medewerkers organiseren we maandelijks een Welkom bij Takkenkampsessie. 

Tijdens deze dag op ons hoofdkantoor nemen we nieuwe medewerkers mee in het Takkenkamp-DNA. Ook in de praktijk gooien we je niet zomaar in het diepe. Alle nieuwe monteurs lopen de eerste weken mee met andere monteurs. Pas daarna ga je als tweede man met iemand mee. Projectleiders krijgen een heel inwerkprogramma om alle facetten onder de knie te krijgen.”

 

 Alles onder één dak

 “De droom die ik heb voor onze vestiging is dat wij gevelwerk en isolatie nog meer integreren. Op dit moment zijn dit nog deels gescheiden functies, maar op korte termijn wil ik dit volledig verenigen in één medewerker. Als we dat voor elkaar krijgen hebben we alles onder één dak. Dit heeft ook voor onze opdrachtgevers veel voordelen: 1 aanspreekpunt voor zowel isolatie- als gevelwerkzaamheden.”

  Takkenkamp met logo