Voor meer salaris stap ik over

header-img

 

“Voor meer salaris stap ik over”

Wie wil er nou niet meer salaris, meer vakantiedagen, een dertiende maand, flexibele werktijden, pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag/overwerkvergoeding, opleidingsbudget, een auto/telefoon/laptop van de zaak, sportfaciliteiten en ga maar door? Zeker in de schaarse Bouw&Vastgoed markt word je gelokt met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

We vragen je even na tegaan bij jezelf: zorgt dit echt dagelijks voor meer werkgeluk? Werk je alleen voor het geld, ga dan zeker op zoek naar een beter betaalde baan of nog betere arbeidsvoorwaarden. Werk je daarnaast ook voor voldoening en plezier, dan weet je dat dit ook heel goed samen kan gaan met een leuk salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Herinnerd alleen die ene keer in de maand (wanneer je je salaris ontvangt) je aan het feit waarom je dit werk ook al weer doet? Ga jij gemotiveerder aan de slag vanwege de euro’s, of vanwege leuke collega’s, een goede werksfeer en uitdagende projecten? We vragen het ons als matchbouwers regelmatig af, aangezien enkele potentiele kandidaten die we spreken alleen gaan voor betere arbeidsvoorwaarden (€).  

 

Om de schaarse vakkrachten aan te trekken gaat de strijd soms hoog op tussen werkgevers, terwijl als je hier als vakkracht gevoelig voor bent, je het gras bij de buren altijd groener zult ervaren…

 

Een duurzame match laat zich vanzelf uitbetalen

Of is naast fijn werk met een goed salaris en een gezellige onderlinge sfeer en pauze (met af en toe en lekkere koek) meer waard? Zodat de maand voorbij vliegt, en je voor je het weet alweer salaris ontvangt voor je dagelijkse ‘hobby’ (natuurlijk niet elke dag, maar je kunt je ook niet voorstellen hoe je zonder moet).

 

Ons punt: als Werving & Selectie en Detacheringsbureau zullen we nooit een geschikte kandidaat voor een functie benaderen met als trigger een hoger salaris. Vaak is het wel zo dat wanneer je overstapt, je er financieel op vooruit gaat, dat is dan mooi meegenomen. Waar wij het voor doen, is de werkgever een loyale werknemer voorstellen vanuit ons relevante netwerk, en de werknemer op basis van zijn behoeften vooruit helpen. Bijvoorbeeld door hem/haar aan een specifieke interessante werkgever voor te stellen die wij net hebben gesproken, wat perfect aansluit! Een duurzame match laat zich namelijk vanzelf uitbetalen.

 

En beste kandidaat, wees niet bang. Wanneer we jouw match maken bij je nieuwe werkgever, wordt er geen geld van jouw salaris ingehouden voor onze dienst.

 

Voel je vrij om te antwoorden of te reageren door een berichtje naar [email protected]