Wat betekent werkgeluk voor team Meinselect

header-img

Wij van Meinselect zijn toegewijd om jouw werkgeluk te vergroten door je te helpen jouw droombaan in de bouw & vastgoed te vinden. Maar wat betekent werkgeluk eigenlijk voor ons? Lees het hieronder!

? Corinne, Matchbouwer / Ondernemer
Mijn dag begint al goed wanneer ik mijn zoon naar school breng en al wandelend mijn planning doorloop. Op kantoor start ik met een cappuccino en kijk ik uit naar wat de dag me zal brengen. Werkgeluk voor mij staat voor dynamiek, actie en tevredenheid van klanten en kandidaten. Ik houd niet van saaie dossiers, maar des te meer van een tevreden klant die blij is met een vers worstenbroodje als teken van onze fijne samenwerking.

? Annelot, Matchbouwer / Vestigingsmanager
Voor mij staat werkgeluk gelijk aan een goede balans vinden. Ik hou van uitdagingen en de vrijheid om mezelf continu te ontwikkelen. Door zinvol werk te doen en mijn beste eigenschappen te benutten, ervaar ik werkgeluk en ben ik van toegevoegde waarde voor mijn klanten en kandidaten.

? Elisa, Matchbouwer / Recruiter
Mijn werkgeluk begint al bij het ontbijt met mijn zoontje. Na een korte rit met goede muziek op kom ik op kantoor aan, klaar voor een nieuwe dag. Ons team en het veelzijdige werk maken mij elke dag gelukkig. Wat mij het meest blij maakt, is kandidaten helpen hun perfecte baan te vinden. Ik geniet van de gesprekken en het persoonlijke contact. Dat maakt elke dag uniek en leuk!

? Wil je meer weten?
Download ons Werkgeluk-boekje nu!
? Werk gelukkiger > Meinselect