Word dit uw nieuwe collega?

header-img
 
Werkvoorbereider Bouw
Regio Tilburg | 1754

“Ik hou van mijn vak en streef altijd naar een goed voorbereid project. Ik zie het als uitdaging om bij problemen met een goede oplossing te komen”.

Over deze kandidaat

Deze Senior Werkvoorbereider met ervaring binnen de woning- en utiliteitsbouw is door zijn expertise bij diverse bedrijven breed inzetbaar. Hij is niet bang voor nieuwe materie. De afgelopen jaren heeft hij zich namelijk constant weten te ontwikkelen op het gebied van: LEAN, Autocad, Blue Beam, Docstream en 12Build.

Onze kandidaat wil graag zijn opgedane kennis en ervaring in zetten daar waar dat nodig is. Zijn voorkeur gaat uit naar een Brabants bedrijf met gemoedelijke sfeer. Deze bouwprofessional is doortastend, analytisch en een sociaal betrokken collega. Hij werkt graag in teamverband aan mooie, uitdagende projecten. Nieuwbouw, renovatie of transformatie, niets is hem vreemd.

Heeft u behoefte aan een Werkvoorbereider voor 32- 36 uur per week? Onze kandidaat komt graag kennismaken. Dus neem vooral contact met ons op via 076-513600 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Opleiding

hbo

Regio

Regio Tilburg